Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Επίθεση Χαρδαλιά στους εγκλωβισμένους Έλληνες σε αεροδρόμιο του Λονδίνου: Τώρα θυμήθηκαν την πατρίδα;

Ανοίκεια επίθεση από τηλεοράσεως κατά των Ελλήνων , που βρίσκονται εγκλωβισμένοι από την περασμένη Τρίτη σε αεροδρόμιο του Λονδίνου , προ...

Ανοίκεια επίθεση από τηλεοράσεως κατά των Ελλήνων, που βρίσκονται εγκλωβισμένοι από την περασμένη Τρίτη σε αεροδρόμιο του Λονδίνου, προσπαθώντας να επαναπατρισθούν και δημοσιοποιούν το πρόβλημα στο διαδίκτυο και σε τηλεοπτικά δίκτυα εξαπέλυσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτης Νίκος Χαρδαλιάς, φθάνοντας στο σημείο να τους εγκαλέσει γιατί: τώρα θυμήθηκαν την πατρίδα!


Στην έντονου ύφους παρέμβασή του σε εκπομπή του OPEN TV πριν λίγο o N. Χαρδαλιάς, σχεδόν κατηγόρησε τους Έλληνες της Βρετανίας, επειδή προβάλλουν το μεγάλο πρόβλημα που βιώνουν, καθώς βρίσκονται εγκλωβισμένοι μέρες στο αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου, επιθυμώντας να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Ο Ν. Χαρδαλιάς, συμπεριφέρθηκε εμφανώς εκνευρισμένος, επειδή φωνές διαμαρτυρίας χαλούν την εμφανιζόμενη επικοινωνιακή εικόνα: «όλα γίνονται τέλεια» και μόνο που δεν απαγόρευσε την διαμαρτυρία στους εγκλωβισμένους! Πάντως παραδέχθηκε ότι υπάρχουν πάνω από 2.800 αιτήματα επαναπατρισμού Ελλήνων της Βρετανίας, που είναι ανέφικτο να γίνουν όλα δεκτά, καθώς, όπως, είπε δεν είναι διαχειρίσιμος τόσο μεγάλο αριθμό ατόμων, που πρέπει να τεθούν σε καραντίνα.  

Ο ίδιος επέρριψε ευθύνες για την κατάσταση στην αεροπορική εταιρία, για την ακύρωση της τελευταίας πτήσης προς την Ελλάδα, ενώ οι επιβάτες παρέδιδαν τις αποσκευές τους για να πετάξουν.

Νωρίτερα στην ίδια εκπομπή του OPEN TV εκπρόσωποι των 75 εγκλωβισμένων Ελλήνων στο αεροδρόμιο του Λονδίνου περιέγραψαν την πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνουν, καθώς, όπως είπαν, οι περισσότεροι δεν έχουν που να μείνουν, αφού ξενοίκιασαν τα διαμερίσματά τους. Επίσης, ανέφεραν ότι επικοινωνούν με την ελληνική πρεσβεία, αλλά δεν τους δίνεται λύση.

ΚΥΡ

sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια