Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Ουρές στα διόδια Ελευσίνας – ασυγκράτητος ο κόσμος πάει κατά κύματα στα χωριά!

Ουρές στα διόδια Ελευσίνας – ασυγκράτητος ο κόσμος πάει κατά κύματα στα χωριά! Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η επικίνδυνη για τ...

Ουρές στα διόδια Ελευσίνας – ασυγκράτητος ο κόσμος πάει κατά κύματα στα χωριά!


Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η επικίνδυνη για τη διασπορά του κορονοϊού «μετανάστευση» των Αθηναίων -αλλά και υπηκόων ξένων χωρών- στην επαρχία.



Κορονοϊός: Δείτε την εξέλιξη των κρουσμάτων λεπτό προς λεπτό



 Ο κορονοϊός (κάποια στιγμή) θα ηττηθεί, η βλακεία όμως είναι ανίκητη! Ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας απηύθυνε -και στην ενημέρωση της Πέμπτης- έκκληση στους πολίτες να μην ταξιδεύουν στα νησιά και ευρύτερα την επαρχία, καθώς σε περίπτωση «έκρηξης» κρουσμάτων και θυμάτων, οι δομές εκεί είναι παντελώς αδύναμες να αντιμετωπίσουν μία τέτοια κρίση.

Ο Ελληνας όμως είναι πείσμων και σχεδόν όπως πάντα, κάνει το δικό του. Επικίνδυνη απόβαση Αθηναίων στις Κυκλάδες Πατήστε εδώ Παρασκευή πρωί, η κίνηση στο ρεύμα εξόδου της Εθνικής Οδού στα διόδια της Ελευσίνας θύμιζε «απόδραση» τριημέρου.

Αυτοκίνητα φορτωμένα «μέχρι τέλους» (στις σχάρες και τα πορτ μπαγκάζ ολόκληρα νοικοκυριά!) περνούσαν το ένα μετά το άλλο τα διόδια. Στο ερώτημα προς τους οδηγούς πού πάνε, η απάντηση επαναλαμβανόταν μονότονα: «δεν πάμε μακριά, εδώ δίπλα.



Κορωνοϊός: Μείνετε σπίτι σας, μην κάνετε το ίδιο λάθος με εμάς, λέει Ελληνίδα που ζει στην Ιταλία



Μόλις φθάσουμε, θα κλειστούμε σπίτι…»! Το ίδιο και στα νησιά, όπου συνεχίζονται οι αφίξεις Αθηναίων, αλλά και ξένων (κυρίως από την Ιταλία και τη Βρετανία) που είδαν σε νησιά όπως η Σκιάθος, η Σύμη και η Κάσος, το ασφαλές καταφύγιο που αναζητούσαν ώστε να προστατευθούν από τον θανατηφόρο κορονοϊο. Ηδη στην Κάρπαθο καταγράφηκε το πρώτο κρούσμα (περισσότερα εδώ).

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», πρόκειται για μια 38χρονη νοσηλεύτρια στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια