Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Κορωνοϊός: Συναγερμός στην Ξάνθη

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η κοινότητα Εχίνου Σε καραντίνα τέθηκε από τις 18:00 το απόγευμα η κοινότητα Εχίνου στη Θράκη λ...

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η κοινότητα Εχίνου


Σε καραντίνα τέθηκε από τις 18:00 το απόγευμα η κοινότητα Εχίνου στη Θράκη λόγω υψηλού επιδημιολογικού κινδύνου από τον κορωνοϊό, σύμφωνα με την ενημέρωση του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Χαρδαλιά

Σε καραντίνα τέθηκαν χωριά στην Ξάνθη, λόγω υψηλού επιδημιολογικού κινδύνου από τον κορωνοϊό, από τις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης και για δύο εβδομάδες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Χαρδαλιά, σε καραντίνα τέθηκε η κοινότητα Εχίνου.



Κορονοϊός: Δείτε την εξέλιξη των κρουσμάτων λεπτό προς λεπτό



«Καλούμε τους κατοίκους των χωριών του Δήμου Μύκης στην Ξάνθη να παραμείνουν στα σπίτια τους. Ο κίνδυνος εξάπλωσης είναι υψηλότατος» είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Η απόφαση αυτή ήρθε έπειτα από τη γνωστοποίηση πως ηλικιωμένος ο οποίος έχασε τη ζωή του ήταν κάτοικος χωριού (του Εχίνου) του συγκεκριμένου Δήμου.


Παράλληλα, όπως είπε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, η αρμόδια Επιτροπή του υπουργείου Υγείας έλαβε υπόψιν προκειμένου να πάρει την απόφαση αυτή ότι εννιά άτομα στην Ξάνθη βρέθηκαν θετικά.

Ο κ. Χαρδαλιάς ζήτησε από τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ενώ επεσήμανε πως έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για την τροφοδοσία των κατοίκων.

athensvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια