Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Μάγκας καπετάνιος «δένει» στο λιμάνι της Σίκινου με 8 μποφόρ

Το «Αδαμάντιος Κοραής» έδωσε μάχη με τα κύματα και τον άνεμο. Την Τετάρτη στο Αιγαίο έπνεαν πολύ ισχυροί άνεμοι με αποτέλεσμα...

Το «Αδαμάντιος Κοραής» έδωσε μάχη με τα κύματα και τον άνεμο.


Την Τετάρτη στο Αιγαίο έπνεαν πολύ ισχυροί άνεμοι με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων, ενώ σε άλλες περιπτώσεις οι πλοίαρχοι επιστράτευσαν όλη τους την τέχνη και την εμπειρία για να δέσουν στα λιμάνια, όπως έγινε στη Σίκινο.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Το πλοίο «Αδαμάντιος Κοραής» που αυτή την περίοδο αντικαθιστά το «Διονύσιος Σολωμός» λόγω της ετήσιας ακινησίας του, ξεκίνησε κανονικά το δρομολόγιο των Δυτικών Κυκλάδων το πρωί, από Σαντορίνη για Πειραιά. Περίπου στις 09:50 το πλοίο έφτασε στο λιμάνι της Σικίνου με ανέμους 8 μποφόρ, που έπιασαν και το λιμάνι του νησιού.

Ο έμπειρος καπετάνιος του Κυριάκος Μουζάκης με τον ύπαρχο Γιώργο Θεοχάρη, τον υποπλοίαρχο Δημήτρη Πατέλη, το πλήρωμα και τους καβοδέτες έκαναν για μια ακόμη φορά το καθήκον τους.



newsbomb.gr


📌Σας αρέσουν τα Road Trip; ✅Ενοικίαση αυτοκίνητου χωρίς πιστωτική κάρτα, χωρίς εγγύηση, με πλήρη ασφάλεια και απεριόριστα χιλιόμετρα για τέλεια Road Trip 🚙



Κλείστε το δωμάτιό σας από εδώ στην Airbnb και κερδίστε μέχρι €34 έκπτωση για το πρώτο ταξίδι σας


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια... !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια