Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Αναστέλλονται όλες οι πτήσεις από και προς τη Βόρεια Ιταλία από όλα τα ελληνικά αεροδρόμια έως τις 23 Μαρτίου

Αναστέλλονται όλες οι πτήσεις από και προς τη Βόρεια Ιταλία από όλα τα ελληνικά αεροδρόμια έως τις 23 Μαρτίου. Η Υπηρεσία Π...

Αναστέλλονται όλες οι πτήσεις από και προς τη Βόρεια Ιταλία από όλα τα ελληνικά αεροδρόμια έως τις 23 Μαρτίου.



Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ανακοίνωσε ότι, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια των επιβατών και των πτήσεων και εναρμονισμένη με τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, προχωρά ως μέτρο πρόληψης κατά του COVID19 στην προσωρινή αναστολή όλων των πτήσεων από και προς τη Βόρεια Ιταλία.


Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια... !


Η σχετική NOTAM ισχύει από σήμερα 9 Μαρτίου 2020 έως τις 23 Μαρτίου 2020 και αφορά όλα τα αεροδρόμια της Βόρειας Ιταλίας και συγκεκριμένα τις περιοχές (Emilia Romagna, Piedmont, Lombardy και Veneto).


Ακυρώνονται χιλιάδες πτήσεις -Οι ανακοινώσεις των αεροπορικών εταιρειών



Σημειώνεται ότι η αναστολή πτήσεων ισχύει για όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδας και όλες τις αεροπορικές εταιρίες.



📌Σας αρέσουν τα Road Trip; ✅Ενοικίαση αυτοκίνητου χωρίς πιστωτική κάρτα, χωρίς εγγύηση, με πλήρη ασφάλεια και απεριόριστα χιλιόμετρα για τέλεια Road Trip 🚙


Η Ιταλία, με 7.375 κρούσματα και 366 θανάτους έως χθες, είναι μαζί με το Ιράν και τη Νότια Κορέα στις χώρες που έχουν χτυπηθεί περισσότερο από την επιδημία, πέραν της ηπειρωτικής Κίνας.

Είναι αναμφίβολα η ευρωπαϊκή χώρα που πλήττεται πιο σκληρά.



Κορονοϊός: Τι να προσέξετε στα αεροδρόμια


metaforespress.gr


📌Σας αρέσουν τα Road Trip; ✅Ενοικίαση αυτοκίνητου χωρίς πιστωτική κάρτα, χωρίς εγγύηση, με πλήρη ασφάλεια και απεριόριστα χιλιόμετρα για τέλεια Road Trip 🚙



Κλείστε το δωμάτιό σας από εδώ στην Airbnb και κερδίστε μέχρι €34 έκπτωση για το πρώτο ταξίδι σας


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια... !



Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια