Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Αυτά τα μέρη της Ελλάδας τονώνουν τον έρωτα

Όσοι ετοιμάζουν ρομαντική απόδραση, οι παρακάτω επιλογές είναι αυτές που θα σχηματίσουν το τέλειο φόντο στον έρωτά τους . Μονε...

Όσοι ετοιμάζουν ρομαντική απόδραση, οι παρακάτω επιλογές είναι αυτές που θα σχηματίσουν το τέλειο φόντο στον έρωτά τους.


Μονεμβασιά, για κυνηγητό στην καστροπολιτεία


Μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερο σκηνικό για να φιλοξενίσει τον έρωτά σας από μια καστροπολιτεία; Η Μονεμβασιά στην ανατολική Πελοπόννησο, στο νομό Λακωνίας, με τα πέτρινα σκαλιά της, τα σοκάκια, τα παραμυθένια σπίτια, τις καμάρες και τις εκκλησίες, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τονώσει το αίσθημά σας και θα βάλει παραμυθένια χροιά στο ταξίδι σας. Μην παραλείψετε να ανηφορίσετε προς την Άνω Πόλη, η οποία σήμερα είναι ακατοίκητη και όπου θα δείτε τις κατοικίες των αρχόντων και των οικογενειών των εκάστοτε κυριάρχων, λιθόστρωτα δρομάκια, βυζαντινές εκκλησίες και ένα μαγικό σκηνικό που δύσκολα θα καταφέρετε να αποχωριστείτε. Συνεχίστε μέχρι το Ναό της Αγίας Σοφίας, μια από τις ωραιότερες εκκλησίες της χώρας μας, στο ψηλότερο σημείο της Άνω Πόλης. Εκεί, με την απέραντη θέα, ο ρομαντισμός θα χτυπήσει… κόκκινο.

Πάργα, για βενετσιάνικο αέρα


Η γραφική Πάργα είναι μια ακόμη ρομαντική επιλογή που μπορείτε να κάνετε σε μια τέτοια απόδραση. Περιτριγυρισμένη από ένα καταπράσινο τοπίο, με τα παραδοσιακά «καντούνια», τις γραφικές γειτονιές της, τα χρώματά της, το βενετσιάνικο κάστρο και τη θέα προς το νησάκι της Παναγιάς, η Πάργα θα σας μεταφέρει σε άλλο τόπο και χρόνο για να ζήσετε τον έρωτά σας. Μέσα στον παραδοσιακό οικισμό της, με την επτανησιακή αρχιτεκτονική, χτισμένο αμφιθεατρικά στις παρυφές του ενετικού κάστρου, μπορείτε να βολτάρετε, να καθίσετε για φαγητό, καφέ και χαλάρωση. Κι έπειτα ανεβείτε στο ενετικό κάστρο που χτίστηκε το 14ο αιώνα για εκπληκτική θέα σε όλο το Ιόνιο, στα βουνά της Λευκάδας και τα νησάκια των Παξών και Αντίπαξων.

Καστοριά, για θέα στη λίμνη


Το ιδιαίτερο με την Καστοριά είναι πως όπου κι αν κατευθυνθείτε, η λίμνη θα βρίσκεται πάντα μπροστά σας κι αξίζει να πούμε ότι η λίμνη της Καστοριάς, η Ορεστιάδα, είναι πανέμορφη και φουλ ρομαντική. Στα νερά της αντικατοπτρίζεται όλη η πόλη ενώ αποτελεί στολίδι της ευρύτερης περιοχής, έχει κηρυχθεί «Μνημείο Φυσικού Κάλλους» από το Υπουργείο Πολιτισμού και είναι ενταγμένη στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο «Natura 2000». Εκτός, όμως, από τη λίμνη, η Καστοριά είναι μια πανέμορφη πόλη με 74 βυζαντινές εκκλησίες, με την πλατεία Ντολτσό με τα αρχοντικά της, τα γουναράδικα και τη μαγευτική παραλίμνια διαδρομή, ενώ οι τοπικές γεύσεις θα δώσουν λίγο ακόμη νόημα στο «ο έρωτας περνά από το στομάχι».

Πήλιο, για ρομαντικό τουρ στα χωριά


Τα ορεινά χωριά του Πηλίου είναι το ιδανικό σκηνικό για αυτή την εποχή και για ρομαντζάδα. Με υπέροχους ξενώνες να φιλοξενήσουν τον έρωτά σας, εκλεπτυσμένες γεύσεις και μυρωδιές στα εστιατόρια και τις ταβέρνες και πανέμορφα χωριά για τη βόλτα σας, το Πήλιο είναι εξαιρετική επιλογή. Οι Μηλιές, η Τσαγκαράδα, ο Άγιος Λαυρέντιος, η Πορταριά, η Μακρινίτσα, η Ζαγορά είναι μερικές μόνο από τις επιλογές του κι αν σας βγάλει ο δρόμος και θέλετε να συνδυάσετε ρομαντική διάθεση και περιπέτεια, σας περιμένει και το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου κοντά στον οικισμό Χανίων.

Λίμνη Πλαστήρα, για χουχούλιασμα στην ομίχλη


Η Λίμνη Πλαστήρα, ως γνωστόν, είναι από τους ομορφότερους προορισμούς της ορεινής Ελλάδας και ό,τι πρέπει για ρομαντικές εξορμήσεις. Στα χωριά της με θέα τη λίμνη θα βρείτε πολλά πανέμορφα δωμάτια και ξενώνες παραδοσιακού στυλ, με τζάκι, για να ανάψετε τη φωτιά και να ατενίζετε τη θέα από το παράθυρο. Κι αν καταφέρετε να αφήσετε αυτό το πανέμορφο σκηνικό και να βγείτε για βόλτα στο ονειρεμένο, ομιχλώδες τοπίο, οι επιλογές είναι πολλές. Το Νεοχώρι, ο Μεσενικόλας, το Μορφοβούνι, το Κρυονέρι, τα Καλύβια Πεζούλας, η Φυλακτή, η Νεράϊδα, ο Μπελουκομύτης, η Καστανιά, το Λαμπερό είναι μερικά μόνο από τα χωριά-θησαυρούς που διαθέτουν αρκετά δωμάτια για τη διαμονή σας καθώς και μικρά ταβερνάκια με τοπικές σπεσιαλιτέ και άλλες νοστιμιές για να γευτείτε το μέρος.


clickatlife.gr



📌Σας αρέσουν τα Road Trip; ✅Ενοικίαση αυτοκίνητου χωρίς πιστωτική κάρτα, χωρίς εγγύηση, με πλήρη ασφάλεια και απεριόριστα χιλιόμετρα για τέλεια Road Trip 🚙



Κλείστε το δωμάτιό σας από εδώ στην Airbnb και κερδίστε μέχρι €34 έκπτωση για το πρώτο ταξίδι σας


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια