Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Τέσσερα χωριά της Πελοποννήσου για χειμερινή απόδραση

Η Πελοπόννησος είναι πάντα μέσα στα σχέδιά μας για ταξίδι , χειμώνα - καλοκαίρι , αφού οι ομορφιές της είναι ανεξάντλητες σε βουνό και θ...

Η Πελοπόννησος είναι πάντα μέσα στα σχέδιά μας για ταξίδι, χειμώνα-καλοκαίρι, αφού οι ομορφιές της είναι ανεξάντλητες σε βουνό και θάλασσα.


Λαγκάδια, Αρκαδία


Χτισμένο σε μια απότομη πλαγιά του Μαινάλου, εξού και ο τίτλος του ως «κρεμαστό χωριό», τα Λαγκάδια είναι ένας παραδοσιακός οικισμός στη Γορτυνία, σε υψόμετρο 980 μέτρων. Οι παραδοσιακές του βρύσες, τα τρεχούμενα νερά, τα γεφύρια και η φύση του που συνθέτουν ένα υπέροχο τοπίο, ενώ ανάμεσα στα αξιοθέατά του θα βρείτε τους ναούς των Ταξιαρχών και του Τίμιου Προδρόμου που χτίστηκαν το 1808 σε διάστημα 40 ημερών λόγω χρονικού περιορισμού που έθεσαν οι Τούρκοι. Διατηρείται επίσης και το αρχοντικό των Δεληγιανναίων που αξίζει να δείτε, ενώ αν ψάχνετε την περιπέτεια, ιδανική εκδρομή κοντά στο χωριό είναι το υπέροχο ελατόδασος του Μαινάλου και το χιονοδρομικό κέντρο που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις για ιδανικές χειμερινές αποδράσεις. Η κεντρική πλατεία του χωριού με τα αιωνόβια πλατάνια είναι γεμάτη ζωή και πλαισιώνεται από καφενεία, εστιατόρια και μαγαζιά με είδη λαϊκής τέχνης και τοπικά προϊόντα, για να κάνετε τα ψώνια σας και να χαλαρώσετε.


Θέλεις επιστροφή χρημάτων από Αεροπορικά, Ακτοπλοϊκά, Ξενοδοχεία και άλλα 1000+ καταστήματα;



Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Βάθεια, Λακωνική Μάνη


Η Βάθεια είναι το πιο φωτογραφημένο χωριό της Μάνης, το οποίο υπήρξε εγκαταλελειμμένο, αλλά μετά το 1980 άρχισε να αποκτά ξανά πνοή, με πολλά από τα πυργόσπιτα να αναστηλώνονται και κάποια να έχουν μετατραπεί σε ξενώνες. Εκεί θα πάρετε γερή δόση της ατμόσφαιρας της Λακωνικής Μάνης, με τους πύργους, την αγριάδα της πέτρας και την ηρεμία, ενώ ένας περίπατος στην καστροπολιτεία θα αποτελέσει πραγματική εμπειρία, ανάμεσα στους επιβλητικούς μανιάτικους πύργους και τα πυργόσπιτα, κι αν μη τι άλλο θα είναι κάτι σαν ένα ταξίδι στο χρόνο.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Καρδαμύλη, Μεσσηνία


Αποτελεί τον «κρυμμένο» θησαυρό της Έξω Μάνης στην ανατολική άκρη του μεσσηνιακού κόλπου, κι ενώ είναι ιδανική για καλοκαιρινή απόδραση, με τις όμορφες παραλίες να την περιτριγυρίζουν, αξίζει να την επισκεφτείτε και χειμώνα, για να δείτε τα μεγαλόπρεπα κυπαρίσσια, τους άγριους ελαιώνες και τα απόμακρα χιονοσκέπαστα βουνά. Η αρχιτεκτονική των κτιρίων της έχει τις ρίζες της στα τέλη του 19ου αιώνα, ενώ από την περιοχή δεν λείπουν τα παλιά σπίτια και πυργόσπιτα, τα γραφικά στενάκια και οι όμορφες γωνιές. Αξίζει να επισκεφτείτε τον παλιό οικισμό της Παλιάς Καρδαμύλης, που είναι κτισμένος στην πλαγιά του βουνού, πάνω από το νεότερο οικισμό, με τα πυργόσπιτα, χτισμένα γύρω από την όμορφη εκκλησία του Aγίου Σπυρίδωνα και το περίφημο μουσείο των Μούρτζινων.




Γεωργίτσι, Ταΰγετος


Κοντά στα σύνορα της Λακωνίας με την Αρκαδία, σκαρφαλωμένο στη βορειοανατολική πλευρά του Ταϋγέτου, το Γεωργίτσι βρίσκεται σε υψόμετρο 970 και χαρίζει σε ντόπιους και επισκέπτες μια υπέροχη θέα σε μεγάλο μέρος της πεδιάδας της Σπάρτης. Από εκεί προκύπτει και ο τίτλος του ως «Το μπαλκόνι του Ταϋγέτου», ενώ χαρακτηριστικό του είναι το δάσος με τις καστανιές πάνω από τα τελευταία σπίτια του χωριού, με τη φύση και το πράσινο να είναι έντονα στοιχεία της περιοχής. Εκτός από το πράσινο, το μάτι σας θα χορτάσει και τα γραφικά, πετρόκτιστα σπίτια του με τις κεραμιδένιες σκεπές δίνοντας μια πραγματική αίσθηση ορεινού χωριού, ενώ οι κάτοικοι φτάνουν μόλις τους 300 το χειμώνα, αν και το καλοκαίρι πολλαπλασιάζονται. Παρ’ όλο που το Γεωργίτσι δεν είναι ανεπτυγμένο τουριστικά, αν το επιλέξετε για την επόμενη απόδρασή σας, θα βρείτε σίγουρη θαλπωρή στο ξενοδοχείο και τον ξενώνα του.



clickatlife.gr












Θέλεις επιστροφή χρημάτων από Αεροπορικά, Ακτοπλοϊκά, Ξενοδοχεία και άλλα 1000+ καταστήματα;



ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / SPECIAL OFFERS 


 Aegean Airlines: https://mikk.ro/DNRW 

Airport Transfers: https://mikk.ro/DNRY 

Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; https://mikk.ro/C9FP 

Croatia Airlines: https://mikk.ro/DNRa 

DigiTickets.gr: https://mikk.ro/DNRb 

Μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων: https://mikk.ro/CPBh 

Τεράστια ποικιλία σε είδη ταξιδιού: https://mikk.ro/DNRc 

Ferries-Booking.com: https://mikk.ro/DNRd 

Κλείστε τα Ακτοπλοϊκά σας Εισιτήρια και Ταξιδέψτε στους Προορισμούς των Ονείρων σας: https://mikk.ro/DNRe 

Φθηνότερες πτήσεις σε όλο τον κόσμο: https://mikk.ro/DNRf 

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, εύκολα, γρήγορα: https://mikk.ro/DNRg 

O&B Athens Boutique Hotel: https://mikk.ro/DNRh 

Olympic Air: https://mikk.ro/DNRi 

Φθηνά αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλο τον κόσμο: https://mikk.ro/C9LG 

Κορυφαίες ταξιδιωτικές τσάντες, αποσκευές και αξεσουάρ ταξιδίου: https://mikk.ro/DNRj 

Το Νο1 ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα που εξειδικεύεται σε ταξιδιωτικούς οδηγούς, χάρτες και βιβλία: https://mikk.ro/DNRk 

Η πρώτη online πλατφόρμα στην ενοικίαση ακινήτων: https://mikk.ro/DNRm 

Προσφορές αποκλειστικά για ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά πακέτα: https://mikk.ro/DNRn 

Το ιδανικό για εσάς κατάλυμα στη Ζάκυνθο εύκολα και οικονομικά: https://mikk.ro/DNRo 

Επιστροφή χρημάτων από τις ηλεκτρονικές αγορές: https://mikk.ro/CH15



👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
YouTube channel: https://bit.ly/2DgqH0F


Αγοράστε από ΕΔΩ ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, κλείστε ξενοδοχεία και πολλά ακόμη και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλο τον κόσμο; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!



Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!






Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!




Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.




Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια