Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Φύρτη: Γνωρίστε το “τριφύλλι” της Γερμανίας

Η πόλη με το τριφύλλι που σας κάνει ευτυχισμένους, με μια συναρπαστική ιστορία και την υψηλότερη πυκνότητα μνημείων στη Βαυαρία ...

Η πόλη με το τριφύλλι που σας κάνει ευτυχισμένους, με μια συναρπαστική ιστορία και την υψηλότερη πυκνότητα μνημείων στη Βαυαρία


Το τριφύλλι είναι πανταχού παρόν στη Φύρτη. Μπορείτε να το συναντήσετε σε κάποια από τις περιηγήσεις σας στην πόλη, σε πινακίδες και λογότυπα σε όλη την πόλη και φυσικά στο πράσινο πάρκο της πόλης.







Η Φύρτη βρίσκεται ανάμεσα στα ποτάμια Pegnitz και Rednitz, τα οποία ενώνονται στα βόρεια της παλιάς πόλης με τον ποταμό Regnitz. Οι πράσινες όχθεις περιβάλλουν τη γραφική παλιά πόλη της Φύρτης.

Τον 19ο αιώνα, η εμπορική πόλη δίπλα στη μητρόπολη της Φραγκονίας, τη Νυρεμβέργη, εξελίχθηκε σε μια ανερχόμενη βιομηχανική και εμπορική τοποθεσία.


Τα ιστορικά κτίρια κατά μήκος της παραλιακής Hornschuch Promenade και της οδού Königswarterstrasse επίσης χρονολογούνται από τότε. Η πόλη έχει περισσότερα από 2.000 μνημεία και έχει την υψηλότερη πυκνότητα μνημείων στη Βαυαρία.

Μπορεί κανείς να ζήσει την συναρπαστική ιστορία της Φύρτης όχι μόνο στο μουσείο της πόλης, αλλά και στο Εβραϊκό Μουσείο της Φραγκονίας. Στο Ludwig-Erhard-Zentrum γίνεται αναφορά στο οικονομικό θαύμα και στην ιστορία της ζωής του διάσημου γιου της πόλης.


Ακολουθήστε μας και στο instagram





Διασκέδαση παρέχεται από πολυάριθμες εκδηλώσεις που ξεκινούν με το Michaelis Kirchweih, το οποίο ανακηρύχθηκε σε άυλη πολιτιστική κληρονομιά το 2018. Το Διεθνές Φεστιβάλ Klezmer καθώς επίσης και το Φεστιβάλ της Φύρτης.

Οι κυνηγοί προσφορών μπορούν να ανακαλύψουν τις αγορές Grafflmärkte ή κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων τις αγορές στην Fürther Freiheit ή στην παλιά πόλη.


Οι λάτρεις της κουλτούρας θα ενθουσιαστούν με το υπέροχο θέατρο της πόλης, το θέατρο κωμωδιών της Φύρτης, Comödie Fürth, το οποίο συνεργάζεται με τους γνωστούς κωμικούς Martin Rassau και Volker Heißmann, καθώς επίσης και με το Kulturforum ή το Kofferfabrik.

Γευστικές απολαύσεις θα ζήσει κανείς σε μια βόλτα στα εστιατόρια της Φραγκονίας ή σε παμπ κατά μήκος της Gustavstrasse.



Δείτε & Ζήστε:

Περιηγήσεις στην πόλη: Οι επισκέπτες καλό είναι να αφεθούν στην εμπειρία ξεναγών. Περισσότεροι από 50 διαφορετικοί περίπατοι στην πόλη είναι στο πρόγραμμα – τόσο κλασικές περιηγήσεις για νέους επισκέπτες της Φύρτης, όσο και για πιο… προχωρημένους, που θέλουν να ενημερωθούν περισσότερο για την ιστορία, καθώς επίσης προσφέρονται και περιηγήσεις στο θέατρο, ταξίδια στις πράσινες οάσεις της πόλης ή ειδικές εκδρομές για όσους αγαπούν να κυκλοφορούν με ποδήλατο, Segway ή κανό.

    Η παλιά πόλη με την πράσινη αγορά
    Οι pub π.χ. στην Gustavstrasse
    Το δημαρχείο – άρωμα Φλωρεντίας
    Το Εβραϊκό Μουσείο της Φραγκονίας
    Το Ludwig-Erhard-Zentrum ως μοναδικό οικονομικό μουσείο στη Γερμανία




Εκδηλώσεις:

    Το φεστιβάλ Michaelis-Kirchweih τον Οκτώβριο
    Το Διεθνές Φεστιβάλ Klezmer τον Μάρτιο
    Το φεστιβάλ της Νέας Ορλεάνης τον Μάιο
    Το Φεστιβάλ της Φύρτης τον Ιούλιο
    Η χριστουγεννιάτικη γιορτή με τη μεσαιωνική αγορά και η χριστουγεννιάτικη γιορτή της παλιάς πόλης το Δεκέμβριο

Τουριστικές πληροφορίες Φύρτης
Bahnhofplatz 2
90762 Fürth
+49 (0) 911 23 95 87 – 0
tourist-info@fuerth.de
www.tourismus-fuerth.de




bavariagr.de






Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!





Πι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑ: Βγάλε ΠΡΩΤΟΣ Κρυπτονομίσματα!!!



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!






Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια