Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Τέλειες οικογενειακές εκδρομές για τον χειμώνα

Ο χειμώνας είναι η καλύτερη περίοδος για μια οικογενειακή εκδρομή, και έχουμε μερικές προτάσεις για εσάς. Έξω έχει κρύο . Ίσω...

Ο χειμώνας είναι η καλύτερη περίοδος για μια οικογενειακή εκδρομή, και έχουμε μερικές προτάσεις για εσάς.


Έξω έχει κρύο. Ίσως και να πέφτει χιόνι. Αλλά εσείς είστε μέσα, στη ζεστασιά, και είστε σε ένα μικρό, οικογενειακό ταξίδι. Επειδή όλοι αξίζουμε καλά πράγματα, και ειδικά μέσα στον χειμώνα. Έχουμε μερικές ιδέες, λοιπόν, για μια ωραία οικογενειακή εκδρομή, με σούπερ δραστηριότητες, πολλή χαλάρωση και πανέμορφα τοπία για να κάνετε χάζι.

Και να ντύνεστε ζεστά.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!
 

Στο Καρπενήσι


Πανέμορφα χωριά για εξερεύνηση, μονοπάτια φροντισμένα για τους λάτρεις της πεζοπορίας, ιππασία και πολλά ακόμα μας περιμένουν στο Καρπενήσι. Είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για μίνι road-trip από την Αθήνα, και για ακόμα ένα μικρό tour στα χωριουδάκια του: από τους Κορυσχάδες μέχρι τους Γοριανάδες, προσφέρονται για πολλή εξερεύνηση και ανακάλυψη όμορφων, καταπράσινων τοπίων.

Βέβαια, μπορούμε και να κατεβούμε από το αυτοκίνητο, να βάλουμε τα πιο χοντρά μας ρούχα και να ακολουθήσουμε κάποιο από τα πολλά μονοπάτια πεζοπορίας. Οι διαδρομές δεν είναι πολύ μεγάλες (άρα μικρότερος κίνδυνος να βαρεθούν τα παιδιά) και περιτριγυρίζονται από τόσο απίστευτη φύση, που θα θέλετε να πάτε ξανά και ξανά. Για να δείτε τα μονοπάτια, ένα κλικ εδώ.

Μια δραστηριότητα που σίγουρα θα λατρέψουν τα παιδιά είναι η ιππασία, που μπορούμε να κάνουμε στο Saloon Park, κοντά στους Κορυσχάδες. Εκτός από ιππασία, μπορούμε να κάνουμε ποδηλασία, αναρρίχηση, τοξοβολία, ακόμα και τραμπολίνο. Για όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε, κάντε κλικ στο site τους εδώ.




Θέλεις επιστροφή χρημάτων από Αεροπορικά, Ακτοπλοϊκά, Ξενοδοχεία και άλλα 1000+ καταστήματα;




Ακολουθήστε μας και στο instagram
 

Στον Παρνασσό


Και, φυσικά, δεν εννοούμε την Αράχωβα. Ο Παρνασσός έχει τόσα πολλά υπέροχα χωριουδάκια για να ανακαλύψετε, και πολλή ομορφιά για να δείτε. Υπάρχουν απίστευτα μονοπάτια για να περπατήσετε και ένα κανονικό ορυχείο που θα λατρέψουν τα παιδιά.

Η πιο δημοφιλής διαδρομή για πεζοπορία, μέσα από το Ευρωπαϊκό Μονοπάτι Ε4, είναι πανέμορφη και εύκολη, αλλά διαρκεί κάπου κοντά στις 7 ώρες, άρα δεν θα το συστήναμε (εκτός κι αν έχετε παιδιά-μικρούς εξερευνητές). Η διαδρομή, όμως, από Τιθορέα προς την σπηλιά του Οδυσσέα Ανδρούτσου έχει διάρκεια μόλις μιάμιση ώρα και περνάει δίπλα στο υπέροχο φαράγγι του Καχάλα και σε ένα δάσος με βελανιδιές. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για τις διαδρομές.

Μια τέλεια δραστηριότητα (και ένα μοναδικό αξιοθέατο) για τα παιδιά είναι το Βαγονέτο, ένα μεταλλευτικό πάρκο μεταξύ Γκιώνας και Παρνασσού. Εκεί μέσα, οι στοές των ορυχείων έχουν μεταμορφωθεί σε ένα σούπερ ενδιαφέρον μουσείο με πολλά παιχνίδια αλλά και αυθεντικά βαγονέτα που μετέφεραν τους μεταλλωρύχους για να κάνετε βόλτα.
Και, ναι, φυσικά υπάρχει το χιονοδρομικό.






Στην Ορεινή Αρκαδία





Επειδή είναι σχετικά κοντά στην Αθήνα, και τα χωριά της είναι τόσα πολλά, που ούτε τρεις εκδρομές δεν φτάνουν για να τα εξερευνήσετε όλα. Προφανώς, τα πιο δημοφιλή της χωριά (η Στεμνίτσα, η Δημητσάνα και η Βυτίνα) είναι οι επιλογές που θα έρθουν πιο εύκολα στο μυαλό, και καλά σημεία για να μείνετε, αλλά η εξερεύνηση καλό είναι να… επεκταθεί.

Υπάρχει, ας πούμε, το Λιμποβίσι, στο οποίο βρίσκεται το σπίτι του Κολοκοτρώνη που λειτουργεί ως μουσείο. Υπάρχει το Δάσος της Σκιρίτιδας, που προσφέρεται για τέλεια πεζοπορική εμπειρία μέσα από το μεγάλο μονοπάτι του.

Ακόμα μια τέλεια δραστηριότητα που είναι κομμένη και ραμμένη για να εξάψει την παιδική φαντασία είναι μια επίσκεψη στο σπήλαιο Κάψια, έξω από το ομώνυμο χωριό. 


Ψωνίστε με επιστροφή χρημάτων Cashback στο Apopou



 Ακολουθήστε μας και στο instagram




Στην Ορεινή Ναυπακτία





Απίστευτα μονοπάτια. Βόλτες δίπλα σε ποτάμια και ιαματικά νερά μέσα στο δάσος. Η Ορεινή Ναυπακτία είναι ένας παράδεισος που αξίζει να επισκεφθείτε και μια, και δυο, και πολλές ακόμα φορές. Είναι από τα καλύτερα μέρη για περπάτημα σε πυκνά δάση και για εξερεύνηση των πολλών, μικρών χωριών της.

Θα περάσετε μια βόλτα από την Άνω Χώρα, το πιο όμορφο από τα χωριά, στα 1.000 μέτρα υψόμετρο, θα αναπνεύσετε όλον αυτό τον καθαρό αέρα και θα κάνετε βόλτες σε πλακόστρωτα στενά, θα χαζέψετε την φανταστική θέα από εκεί ψηλά και θα δοκιμάσετε τοπικές λιχουδιές. Αλλά μια επίσκεψη πρέπει να γίνει και στην Τερψιθέα, με τον πανέμορφο καταρράκτη στην είσοδο του χωριού.

Υπάρχουν πολλά μονοπάτια για πεζοπορία, αλλά την προσοχή σίγουρα θα τραβήξουν τα ξακουστά λουτρά Στάχτης, χωμένα μέσα στο δάσος, με τα ιαματικά νερά τους. Τα λουτρά φημίζεται ότι επισκέφθηκε στην αρχαιότητα ακόμα και η Κλεοπάτρα.


in2life.gr


Θέλεις επιστροφή χρημάτων από Αεροπορικά, Ακτοπλοϊκά, Ξενοδοχεία και άλλα 1000+ καταστήματα;


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / SPECIAL OFFERS 


 Aegean Airlines: https://mikk.ro/DNRW 

Airport Transfers: https://mikk.ro/DNRY 

Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; https://mikk.ro/C9FP 

Croatia Airlines: https://mikk.ro/DNRa 

DigiTickets.gr: https://mikk.ro/DNRb 

Μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων: https://mikk.ro/CPBh 

Τεράστια ποικιλία σε είδη ταξιδιού: https://mikk.ro/DNRc 

Ferries-Booking.com: https://mikk.ro/DNRd 

Κλείστε τα Ακτοπλοϊκά σας Εισιτήρια και Ταξιδέψτε στους Προορισμούς των Ονείρων σας: https://mikk.ro/DNRe 

Φθηνότερες πτήσεις σε όλο τον κόσμο: https://mikk.ro/DNRf 

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, εύκολα, γρήγορα: https://mikk.ro/DNRg 

O&B Athens Boutique Hotel: https://mikk.ro/DNRh 

Olympic Air: https://mikk.ro/DNRi 

Φθηνά αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλο τον κόσμο: https://mikk.ro/C9LG 

Κορυφαίες ταξιδιωτικές τσάντες, αποσκευές και αξεσουάρ ταξιδίου: https://mikk.ro/DNRj 

Το Νο1 ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα που εξειδικεύεται σε ταξιδιωτικούς οδηγούς, χάρτες και βιβλία: https://mikk.ro/DNRk 

Η πρώτη online πλατφόρμα στην ενοικίαση ακινήτων: https://mikk.ro/DNRm 

Προσφορές αποκλειστικά για ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά πακέτα: https://mikk.ro/DNRn 

Το ιδανικό για εσάς κατάλυμα στη Ζάκυνθο εύκολα και οικονομικά: https://mikk.ro/DNRo 

Επιστροφή χρημάτων από τις ηλεκτρονικές αγορές: https://mikk.ro/CH15



Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο ΕΔΩ
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
YouTube channel: https://bit.ly/2DgqH0F


Αγοράστε από ΕΔΩ ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, κλείστε ξενοδοχεία και πολλά ακόμη και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλο τον κόσμο; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!



Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!

Θέλεις επιστροφή χρημάτων από Αεροπορικά, Ακτοπλοϊκά, Ξενοδοχεία και άλλα 1000+ καταστήματα;







Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.






Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!






Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια