Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Γερμανία: 10+1 Παραμυθένια χωριά που αξίζει να επισκεφτείτε!

Ετοιμάσαμε μια λίστα με 11 παραμυθένια χωριά στη Γερμανία που αξίζει να έχετε την ευκαιρία να τα επισκεφθείτε και να σας…εντυπωσιάσουν! ...

Ετοιμάσαμε μια λίστα με 11 παραμυθένια χωριά στη Γερμανία που αξίζει να έχετε την ευκαιρία να τα επισκεφθείτε και να σας…εντυπωσιάσουν!



Όσοι έχουν τη Γερμανία στη λίστα με τα μέρη που θέλουν να επισκεφτούν πιθανότατα να ονειρεύονται μαγευτικά κάστρα, αλπική θέα, την έντονη νυχτερινή ζωή του Βερολίνου και το Οktoberfest.

Τι θα λέγατε, όμως, αν ξεφεύγατε από τα συνηθισμένα; Η χώρα αυτή είναι γεμάτη με μικρές, μαγικές πόλεις που εξαπλώνουν την παραμυθένια τους ατμόσφαιρα με τα στενά πλακόστρωτα σοκάκια, τους μεσαιωνικούς πύργους και τις αμέτρητες φωτογενείς γωνιές.



 

Ramsau




Ramsau, Γερμανία
Αυτή η συνοικία στo Μπέρχτεσγκαντεν στη νοτιοανατολική πλευρά της Γερμανίας διαθέτει απίστευτο φυσικό τοπίο. Το Ramsau, ένα χωριό με πληθυσμό μόλις 1800 άτομα δελεάζει τους ανθρώπους στις γερμανικές Άλπεις με την υπέροχη θέα που προσφέρει: ανάμεσα στα μέρη που πρέπει να δείτε εδώ είναι το ποτάμι που διασχίζει την εκκλησία με τον ιδιαίτερο τρούλο, τις ήρεμες λίμνες Königssee και Hintersee και το μεγαλειώδη ορεινό όγκο στο φόντο. Όταν χιονίζει, ολόκληρη η περιοχή μεταμορφώνεται σε μια χειμωνιάτικη μαγεία, προτού τα απέραντα λιβάδια στρωθούν με λουλούδια την άνοιξη και το καλοκαίρι.


 Ακολουθήστε μας και στο instagram

Rothenburg ob der Tauber




Rothenburg ob der Tauber, Γερμανία

Αυτό που οι περισσότεροι θεωρούν ως τυπική εικόνα ενός γερμανικού χωριού είναι ένα μεσαιωνικό τοπίο. Η παλιά πόλη του Rothenburg είναι ένα πλέγμα από πλακόστρωτα σοκάκια “διακοσμημένα” με εξαιρετικά διατηρημένα παραδοσιακά σπίτια σε όλα τα χρώματα, γεγονός που βάζει το Rothenburg σταθερά στη λίστα με τις ομορφότερες πόλεις της Γερμανίας. Η παραμυθένια ατμόσφαιρα δεν τραβάει τους επσκέπτες μόνο το καλοκαίρι και την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά μάγεψε και τους δημιουργούς της ταινίας Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου 1 & 2.



 Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλο τον κόσμο; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!

Ahrenshoop




Ahrenshoop, Γερμανία
Η θαλασσινή αύρα, ο ήχος από τα κύματα της Βαλτικής και τα μαγευτικά σπιτάκια με την αχυρένια σκεπή κατά μήκος της ακτής συνθέτουν το παζλ της εικόνας του Ahrenshoop. Πρώην ψαροχώρι, το Ahrenshoop έχει καθιερωθεί ως δημοφιλές θέρετρο χωρίς, ωστόσο, να χάσει τη μαγεία του. Το μικρό χωριό με τους μόλις 637 κατοίκους απέχει μια ώρα από το Rostock προς τα βόρεια και αποτελεί την ιδανική βάση για ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο με βόλτες στους αμμόλοφους, παρατήρηση πτηνών, ποδηλασία κι εξερεύνηση του πολυδιάστατου τοπίου του γειτονικού Εθνικού Πάρκου της λίμνης της Δυτικής Πομερανίας. 




Schiltach




Schiltach, Γερμανία
Τα πυκνά δάση, τα εκτεταμένα μονοπάτια για πεζοπορία και τα πολυτελή ξενοδοχεία αποτελούν πόλο έλξης για το Μέλανα Δρυμό, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα να ανακαλύψετε σε ένα από τα πιο μαγευτικά χωριά στη Γερμανία. Αν βρεθείτε στην ανατολική πλευρά του Εθνικού Πάρκου, μη χάσετε το Schiltach, ένα ειδυλλιακό χωριουδάκι κρυμμένο δίπλα στον ποταμό Kinzig. Η ιστορική Παλιά Πόλη του αποτελείται από μεσαιωνικά σπίτια με τα χαρακτηριστικά ξύλα στο εξωτερικό τους, που έχουν κερδίσει μια θέση στον ξακουστό Δρόμο με τα Ξύλινα Σπίτια, που αναδεικνύει την πιο γραφική ιστορική πόλη της Γερμανίας.


Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!
 

Meissen




Meissen, Γερμανία

Αυτό που έρχεται στο μυαλό πολλών όταν ακούνε κάτι για το Meissen είναι τα υψηλού επιπέδου είδη για το τραπέζι και σερβίτσια, εξαιτίας στο γεγονός ότι το παλιό και θρυλικό εργοστάσιο πορσελάνης του Meissen έχει τις ρίζες του εκεί. Αυτό όμως που πολλοί δε γνωρίζουν είναι ότι το χωριό έχει πολύ περισσότερα από εκλεκτή πορσελάνη. Διαθέτει επιβλητικά αρχιτεκτονικά μνημεία που μαρτυρούν τη 1000 ετών ιστορία του, όπως τον Καθεδρικό και το Κάστρο Albrechtsburg, το παλιότερο κάστρο της Γερμανίας, που δεσπόζει στην ιστορική πόλη και τους γύρω λόφους με τους αμπελώνες.




 

Miltenberg




Miltenberg, Γερμανία

Μια ώρα από τη Φρανκφούρτη και το Würzburg, το Miltenberg βρίσκεται πάνω στον ποταμό Main, και κάποτε αποτελούσε στρατηγική τοποθεσία που τραβούσε τους Ρωμαίους στην περιοχή γύρω στο 144 μ.Χ. Σήμερα μονάχα τα αρχαία ερείπια μαρτυρούν την ιστορία του συνοικισμού, η οποία αναπτύχθηκε γύρω από το φρούριο του Miltenburg του 1200. Η πόλη μαγεύει τους επισκέπτες χάρη στα σπίτια με τις ξύλινες λεπτομέρειες, την ιστορική πλατεία με την αγορά και την εκπληκτικά θέα στον ποταμό. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χωριά στη Γερμανία.



 Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!




Sieseby




Sieseby
To Sieseby είναι ένα πραγματικό στολίδι, διάσημο για τα σπιτάκια με τις λευκές σκεπές που χωρίζονται μεταξύ τους με θάμνους και τριανταφυλλιές, καθώς και τη θαλάσσια κομψότητα που οφείλεται στο Schlei Fjord, μια νησίδα στη Βόρεια Θάλασσα. Η ζωή εδώ κυλά σε χαλαρούς ρυθμούς, όσοι την επισκέπτονται απολαμβάνουν την ηρεμία, κάνοντας ποδήλατο ή νοικιάζοντας μια βάρκα.







Rüdesheim am Rhein




Rüdesheim am Rhein, Γερμανία
Το ότι ο Ρήνος είναι το πιο ρομαντικό ποτάμι της Γερμανίας είναι κοινό μυστικό, και ανάμεσα στη Βόννη και το Rüdesheim το τοπίο λάμπει σε όλο του το μεγαλείο με αμπελώνες, λόφους με κάστρα και ερείπια, καθώς και γραφικά χωριά. Το ίδιο το Rüdesheim είναι μια γραφική πόλη που περιβάλλεται από το γοητευτικό Drosselgasse και τα ιστορικά του κτίρια, υπέροχες ταβέρνες και παραδοσιακά εστιατόρια. Σε κάθε περίπτωση, το Rüdesheim είναι το ιδανικό χωριό για να μυηθείτε στη γερμανική οινική κουλτούρα και είναι ανάμεσα στα ομορφότερα χωριά στη Γερμανία.








Meersburg




Meersburg, Γερμανία
Η λίμνη Κωνσταντίας περιβάλλεται από πολλά Γερμανικά, Ελβετικά και Αυστριακά χωριουδάκια και πόλεις, αλλά το μικρό Meersburg είναι ιδιαιτέρως γοητευτικό. Με τη θέα προς τη λίμνη και το αλπικό τοπίο, μια βόλτα εδώ θα σας κάνει να απολαύσετε μοναδικές εικόνες. Η παραμυθένια του κομψότητα οφείλεται και στα λαβυρίνθινα σοκάκια, τα σπιτάκια με τα ξύλα και το κάστρο Alte Burg του 7ου αιώνα, που βρίσκεται πάνω σε ένα λόφο στα όρια της πόλης.



 Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!




Quedlinburg




Quedlinburg, Γερμανία
Τα βουνά Harz βρίσκονται στη λίστα με τα ομορφότερα τοπία της Γερμανίας και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι όντως είναι. Εκτός από το μεγάλο δίκτυο από μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας, τις πίστες του σκι, τους παράξενους βραχώδεις σχηματισμούς και τις δασώδεις εκτάσεις, η περιοχή είναι γνωστή για τις υπέροχες πόλεις της. Το Quedlinburg ίσως είναι η ομορφότερη από όλες, χάρη στα παραμυθένια σπίτια, τις σκεπές με τα αετώματα και τα πλακόστρωτα δρομάκια.


 



Dinkelsbühl




Dinkelsbühl
Με κάποιον τρόπο το Dinkelsbühl ξέφυγε από βομβιστικές επιδρομές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, και η μεσαιωνική πόλη βγήκε αλώβητη. Βρίσκεται ανάμεσα στη Νυρεμβέργη και τη Στουτγάρδη, η μικρή κωμόπολη αποτελεί δημοφιλή προορισμό για ημερήσιες εκδρομές από τις δυο πόλεις. Προσφέρει ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο και διαθέτει υπέροχα διατηρημένες προσόψεις κτιρίων και απομεινάρια παλιών τειχών. Το να βλέπει κανείς την πόλη στολισμένη με τα αμέτρητα φωτάκια και τις Χριστουγεννιάτικες αγορές είναι ένα θέαμα μαγικό!



travelstyle.gr


 









ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / SPECIAL OFFERS 


 Aegean Airlines: https://mikk.ro/DNRW 

Airport Transfers: https://mikk.ro/DNRY 

Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; https://mikk.ro/C9FP 

Croatia Airlines: https://mikk.ro/DNRa 

DigiTickets.gr: https://mikk.ro/DNRb 

Μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων: https://mikk.ro/CPBh 

Τεράστια ποικιλία σε είδη ταξιδιού: https://mikk.ro/DNRc 

Ferries-Booking.com: https://mikk.ro/DNRd 

Κλείστε τα Ακτοπλοϊκά σας Εισιτήρια και Ταξιδέψτε στους Προορισμούς των Ονείρων σας: https://mikk.ro/DNRe 

Φθηνότερες πτήσεις σε όλο τον κόσμο: https://mikk.ro/DNRf 

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, εύκολα, γρήγορα: https://mikk.ro/DNRg 

O&B Athens Boutique Hotel: https://mikk.ro/DNRh 

Olympic Air: https://mikk.ro/DNRi 

Φθηνά αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλο τον κόσμο: https://mikk.ro/C9LG 

Κορυφαίες ταξιδιωτικές τσάντες, αποσκευές και αξεσουάρ ταξιδίου: https://mikk.ro/DNRj 

Το Νο1 ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα που εξειδικεύεται σε ταξιδιωτικούς οδηγούς, χάρτες και βιβλία: https://mikk.ro/DNRk 

Η πρώτη online πλατφόρμα στην ενοικίαση ακινήτων: https://mikk.ro/DNRm 

Προσφορές αποκλειστικά για ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά πακέτα: https://mikk.ro/DNRn 

Το ιδανικό για εσάς κατάλυμα στη Ζάκυνθο εύκολα και οικονομικά: https://mikk.ro/DNRo 

Επιστροφή χρημάτων από τις ηλεκτρονικές αγορές: https://mikk.ro/CH15







Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!





Πι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑ: Βγάλε ΠΡΩΤΟΣ Κρυπτονομίσματα!!!



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.






Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!






Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια