Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Το Λονδίνο «ντύθηκε» εντυπωσιακά για τα Χριστούγεννα!

Το Λονδίνο «ντύθηκε» εντυπωσιακά για τα Χριστούγεννα όπως κάθε χρόνο και η βόλτα στους δρόμους της αποκτά διαφορετική αίγλη. ...

Το Λονδίνο «ντύθηκε» εντυπωσιακά για τα Χριστούγεννα όπως κάθε χρόνο και η βόλτα στους δρόμους της αποκτά διαφορετική αίγλη.


Κάθε χρόνο το Λονδίνο «βάζει τα καλά» του για τα Χριστούγεννα με εντυπωσιακούς στολισμούς σε διάφορα σημεία της πόλης. Ένα από τα σημεία που μπορούν να τραβήξουν τα βλέμματα και να απολαύσετε την χριστουγεννιάτικη βόλτα σας είναι η Oxford City που τα λαμπάκια κάνουν τη νύχτα μέρα και σας βάζει για τα καλά στο κλίμα των εορτών.

Άλλα σημεία που μπορείτε να περιηγηθείτε είναι το Covent Garden, η Bond Street, η Carnaby Street, η Trafalgar Square και το Seven Dials.
Παρ’όλα αυτά τις εντυπώσεις

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Λονδίνο ανήκει στις πόλεις με τους πιο εντυπωσιακούς χριστουγεννιάτικους στολισμούς. Σε διάφορα σημεία της πόλης, όπως στην Carnaby Street, στο Covent Garden, στη Bond Street, στο Seven Dials, στην Trafalgar Square, αλλά και στην Oxford Street τα λαμπάκια κάνουν τη νύχτα να μοιάζει ημέρα βάζοντάς μας για τα καλά στο κλίμα των εορτών.

Τις εντυπώσεις ωστόσο, για φέτος τουλάχιστον, φαίνεται ότι κλέβει η Regent Street, η οποία έχει διακοσμηθεί με κρεμαστούς αγγέλους από χιλιάδες λαμπάκια!



Regent Street


 Regent Street

Oxford Street


Oxford Street Λονδίνο Χριστούγεννα

Covent Garden


Covent Garden, Λονδίνο Χριστούγεννα

Bond Street


Bond Street, Λονδίνο Χριστούγεννα

Seven Dials


Seven Dials

Carnaby Street



Trafalgar Square









Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια