Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Οι φωτογραφίες που θα σε πείσουν να επισκεφθείς την Τενερίφη!

Το όνομά τους έχει συνδεθεί με τα εξωτικά μέρη και τις ειδυλλιακές παραλίες και όχι άδικα. Τα Κανάρια Νησιά είναι μια μοναδική εμπειρία,...

Το όνομά τους έχει συνδεθεί με τα εξωτικά μέρη και τις ειδυλλιακές παραλίες και όχι άδικα. Τα Κανάρια Νησιά είναι μια μοναδική εμπειρία, με κάθε ένα από αυτά να συνθέτει το δικό εξωτικό σκηνικό. Καλή ώρα όπως η… αφρικανική Τενερίφη.


Πρόκειται για ένα νησί που συνορεύει με τη «Μαύρη Ήπειρο», ωστόσο ανήκει στην Ισπανία. Είναι το μεγαλύτερο εκ των Κανάριων Νησιών το οποίο διαθέτει τοπία που εντυπωσιάζουν, με απέραντες ακτές και ηφαιστιογενείς παραλίες. Από την άλλη, η πρωτεύουσα Σάντα Κρουθ ξεχωρίζει για τη ρετρό αλλά και μοντέρνα αρχιτεκτονική των κτιρίων της κάτι που την κάνει μοναδική.

Παρόλα αυτά το πιο τουριστικό μέρος της είναι το ηφαίστειο Teide, γνωστό και ως το ψηλότερο βουνό της χώρας, το οποίο υψώνεται στα 3,718 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας και αποτελεί το κεντρικό θέμα του βίντεο που μπορείς να δεις στην αρχή.

Το βίντεο που θα σου δώσει έναν έξτρα λόγο να απορρίψεις Βαρκελώνη και Μαδρίτη.




Πέραν του ηφαιστείου ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι λόγοι για να επισκεφτείς την Τενερίφη.

Ρίξ’ τους μια ματιά










ratpack.gr




Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!



Αγοράστε από ΕΔΩ ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, κλείστε ξενοδοχεία και πολλά ακόμη και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλο τον κόσμο; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!



Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια