Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Πετάμε για Παλέρμο με 24€ μόνο! Απίστευτη προσφορά! (Δεκέμβριος)

Μία απίθανη προσφορά για πτήσεις από/προς Αθήνα - Παλέρμο  σας περιμένει! Λίγα λόγια για το  Παλέρμο Το Παλέρμο (ιταλικ...

Μία απίθανη προσφορά για πτήσεις από/προς Αθήνα - Παλέρμο  σας περιμένει!



Λίγα λόγια για το Παλέρμο

Το Παλέρμο (ιταλικά: Palermo, σικελικά: Palermu, αρχαία ελληνικά Πάνορμος) είναι η μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα της Μητροπολιτικής πόλης της Παλέρμο στην Ιταλική Περιφέρεια Σικελία που αντικατέστησε την Ιταλική επαρχία του Παλέρμο με διοικητική μεταρρύθμιση (15 Αυγούστου 2015). Η πόλη έχει μεγάλη ιστορία και παράδοση στην γαστρονομία, την αρχιτεκτονική και τον πολιτισμό με ιστορία περισσότερο από 2.700 χρόνια, βρίσκεται στην Σικελία το μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου δεξιά από τον κόλπο του Παλέρμο στην Τυρρηνική θάλασσα. Το Παλέρμο ιδρύθηκε από τους Φοίνικες της Καρχηδόνας σε μια εύφορη κοιλάδα στους πρόποδες του βουνού Πελεγκρίνο με το όνομα "Ζίζ", οι Έλληνες ίδρυσαν νέες αποικίες αργότερα στην περιοχή ονομάζοντας την πόλη "Πάνορμος" δηλαδή "Μεγάλο λιμάνι" ή "Όλο λιμάνι".






Ταξιδέψτε τον Δεκέμβριο στο Παλέρμο από Αθήνα!


Ημερομηνίες:

17/12/2019 - 21/12/2019



ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ


Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν μόλις 24€ με επιστροφή το άτομο!












*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (22/11/2019) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.


Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair  ΕΔΩ!





*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστασεις 40x20x25cm.

Διαβάστε προτού κάνετε κράτηση 


Οι τιμές που εμφανίζονται περιλαμβάνουν πάντα μια εκτίμηση όλων των υποχρεωτικών φόρων και χρεώσεων αλλά να θυμάστε ότι πρέπει να ελέγξετε ΟΛΕΣ τις λεπτομέρειες του εισιτηρίου, τις τελικές τιμές και τους όρους και τις προϋποθέσεις στον ιστότοπο κράτησης προτού κάνετε την κράτηση.
  • Ελέγξτε για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
    Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες / πρακτορεία επιβάλλουν επιπλέον χρέωση για αποσκευέςασφάλεια ή για τη χρήση πιστωτικών καρτών. Δείτε τις χρεώσεις αεροπορικών εταιρειών
  • Ελέγξτε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις για ταξιδιώτες ηλικίας 12-16
    Ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί για νεαρούς επιβάτες που ταξιδεύουν μόνοι.




ΔΙΑΜΟΝΗ


Κλείστε το δωμάτιό σας από εδώ στην Airbnb και κερδίστε μέχρι €34 έκπτωση για το πρώτο ταξίδι σας


Για περισσότερες προσφορές δείτε ΕΔΩ!



📌Σας αρέσουν τα Road Trip; ✅Ενοικίαση αυτοκίνητου χωρίς πιστωτική κάρτα, χωρίς εγγύηση, με πλήρη ασφάλεια και απεριόριστα χιλιόμετρα για τέλεια Road Trip 🚙



Κλείστε το δωμάτιό σας από εδώ στην Airbnb και κερδίστε μέχρι €34 έκπτωση για το πρώτο ταξίδι σας


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια