Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Οδήγηση στη Γερμανία: Δείτε σε ποιες περιπτώσεις απειλείστε με αφαίρεση διπλώματος

Οι παραβάτες στην οδική κυκλοφορία, κινδυνεύουν με απαγόρευση οδήγησης υπό ορισμένες παραβιάσεις. Πιο σκληρό από τα υψηλά πρό...

Οι παραβάτες στην οδική κυκλοφορία, κινδυνεύουν με απαγόρευση οδήγησης υπό ορισμένες παραβιάσεις.


Πιο σκληρό από τα υψηλά πρόστιμα, είναι για πολλούς παραβάτες, όταν αφαιρείται η άδεια οδήγησης για κάποιο χρονικό διάστημα. Ο νομοθέτης το προβλέπει αυτό, για σοβαρές  παραβάσεις, αλλά και σε περίπτωση που οι χρήστες του οδικού δικτύου παραβιάζουν επανειλημμένως τους κανόνες. Επιπλέον, εξακολουθούν να υπάρχουν πρόστιμα και ποινές στο Flensburg.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


    Υπερβολική ταχύτητα
    Εάν οδηγείτε πάνω από 30 km / h και πάνω από 40 km / h , σε αστικές περιοχές, πρέπει να παραδώσετε την άδεια οδήγησης για ένα μήνα. Τρεις μήνες για αυτούς, που υπερβαίνουν την επιτρεπόμενη ταχύτητα, περισσότερο από 70 km / h, είτε στην πόλη είτε έξω απ’αυτήν. Για παράδειγμα, αν κάποιον τον πιάσουν δύο φορές, να τρέχει πάνω από 25 km / h δυο φορές μέσα στο έτος (από την ημερομηνία της πρώτης παράβασης), του αφαιρείται επίσης η άδεια οδήγησης.


Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


    Οδηγείτε πολύ κοντά, πίσω από άλλα αυτοκίνητα
    Εάν η απόσταση από το αυτοκίνητο με ταχύτητα άνω των 100 km / h είναι μικρότερη από 3/10 του μισού του ταχύμετρου, αφαιρείται η άδεια οδήγησης για ένα μήνα.


Ακολουθήστε μας και στο instagram


    Χρήση ναρκωτικών ή αλκοόλ
    Από 0,5 έως 1,09 μονάδες, θα πρέπει να περπατήσουν για ένα μήνα, αν επαναλάβουν την παράβαση, τρεις μήνες.

    Παραβίαση κόκκινου σηματοδότη
    Εάν αγνοήσετε ένα φανάρι κόκκινο για περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο, θα σας απαγορευτεί να οδηγείτε για ένα μήνα.

    Φυγή από τον τόπο του ατυχήματος
    Αυτό είναι ένα έγκλημα, το οποίο τιμωρείται με πρόστιμα ή φυλάκιση. Ως εκ τούτου, το πεδίο απαγόρευσης οδήγησης εδώ είναι επίσης σημαντικά μεγαλύτερο, ανάλογα με το μέγεθος της ζημίας. Εάν πρόκειται για σοβαρή υλική ζημιά ή για τραυματισμό ανθρώπων, η άδεια οδήγησης μπορεί επίσης να αποσυρθεί, με πιο έντονες συνέπειες.

    Τηλεφωνείτε, ενώ οδηγείτε
    Η χρήση ηλεκτρονικών προϊόντων απαγορεύεται εάν ο οδηγός κρατά τη συσκευή στο χέρι του ή έχει σταθερές εγκαταστάσεις. Εάν αυτό θέτει σε κίνδυνο άλλα άτομα, είναι αυτονόητη, μια απαγόρευση οδήγησης, ενός μηνός.

     Επαναλαμβανόμενη παραβίαση των κανονισμών
    Οι οδηγοί, οι οποίοι προσελκύουν την προσοχή, επειδή παραβιάζουν επανειλημμένα τους κανονισμούς ενδέχεται επίσης να εγκαταλείψουν την οδήγηση για μικρό χρονικό διάστημα.

     Κάνατε αναστροφή στο μέσο του δρόμου
    Ορισμένοι οδηγοί, πιστεύουν ότι είναι ένα τετριμμένο αδίκημα, όμως μια απαγόρευση ενός μηνός απειλεί τον οδηγό.
 

    Μετά από απαγόρευση οδήγησης, επιστρέφεται η άδεια οδήγησης. Αυτό δεν συμβαίνει εάν αποσύρεται η άδεια οδήγησης, για κατανάλωση αλκοόλ από 1,1 μονάδες. Εδώ υπάρχει  ελάχιστη απαγόρευση έξι μήνες. Στη συνέχεια, ελέγχεται εάν σας επιτρέπεται να οδηγήσετε ξανά ή είναι απαραίτητη, μόνο μια ιατρική-ψυχολογική εξέταση (MPU). Πολύ σπάνια, μπορεί να παρακάμπτεται η απαγόρευση οδήγησης.  Το αρμόδιο δικαστήριο εξετάζει σε μεμονωμένες περιπτώσεις αν υπάρχει «παράλογη απαγόρευση».

    Η απαγόρευση οδήγησης, πρέπει να ξεκινήσει, εντός τεσσάρων μηνών (από την ημερομηνία της απόφασης), εάν δεν έχει επιβληθεί άλλη απαγόρευση οδήγησης τα δύο προηγούμενα έτη, διαφορετικά, αμέσως, αν η απόφαση καταστεί οριστική. Σε περίπτωση που οδηγείτε παρά την απαγόρευση, αυτό μπορεί να οδηγήσει στην ανάκληση της άδειας οδήγησης, εκτός από ένα υψηλό πρόστιμο.

allesgr.de


Θέλετε να μάθετε ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ; Δοκιμάστε κάτι νέο και ΔΩΡΕΑΝ!


Αναβολή από το στρατό λόγω σπουδών στη Γερμανία ή διπλής υπηκοότητας 


Αλλαγές και νέοι νόμοι στη Γερμανία από 1η Ιουλίου!


Πώς να βρείτε ευκολότερα σπίτι στη Γερμανία


Γερμανία: Οι Έλληνες αντιμετωπίζουν διαφορετική συμπεριφορά από τους εργοδότες τους;


Γερμανία: Μεγαλώνετε μόνοι σας το παιδί σας; Δείτε τι σας παρέχει το κράτος 


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια