Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Απίστευτο βίντεο: Ανεμοστρόβιλος από φωτιά σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του !

Με ύψος που έφτανε τα 80 μέτρα! Οι φωτιές στην Βραζιλία συνεχίζουν να καίνε τεράστιες δασικές εκτάσεις και η κάμερα έπιασε ένα...

Με ύψος που έφτανε τα 80 μέτρα!


Οι φωτιές στην Βραζιλία συνεχίζουν να καίνε τεράστιες δασικές εκτάσεις και η κάμερα έπιασε ένα σπάνιο, όσο και τρομακτικό, φαινόμενο στην πόλη Maurilândia.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


O λόγος για έναν ανεμοστρόβιλο φωτιάς, ύψους 80 μέτρων, ο οποίος κινούνταν ανεξέλεγκτα ανάμεσα στην φωτιά και στις εκτάσεις που δεν είχαν παραδοθεί στις φλόγες.


Ακολουθήστε μας και στο instagram


Το μετεωρολογικό ινστιτούτο του Sao Paulo, εξήγησε πως ένα τέτοιο φαινόμενο είναι από τα πλέον σπάνια, ενώ του έδωσε και το προσωνύμιο «η φωτιά του διαβόλου».

Το φαινόμενο αυτό δημιουργείται όταν μια πολύ δυνατή φλόγα έρχεται σε επαφή με άνεμο, ενώ στην ίδια περιοχή υπάρχουν συγκεκριμένες συνθήκες, όπως χαμηλή υγρασία και ξερό έδαφος.




Ένας τέτοιος ανεμοστρόβιλος μπορεί να φτάσει σε θερμοκρασία τους 1.090 βαθμούς κελσίου και ταχύτητα έως και 120 χιλιόμετρα την ώρα!


newsbomb.gr


Το νέο app της Google που θα “λύσει τα χέρια” κάθε ταξιδιώτη!


Αυτά είναι τα 6 οφέλη που προσφέρουν τα ταξίδια στην υγεία μας


Έπεσε από τους καταρράκτες του Νιαγάρα αλλά δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά (video)


Οι πιο glamorous Προορισμοί της Ευρώπης!


Πτήση - θρίλερ της Ryanair: «Κόλαση» για ώρες μέσα στο αεροπλάνο


Αυτή είναι η καλύτερη χώρα για να ζει και να εργάζεται κάποιος


Έλιωσαν τα φανάρια στο Κουβέιτ από την θερμοκρασία! Απίστευτο!


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια