Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Κοκκάρι: Το «άγνωστο» γραφικό λιμανάκι της Σάμου

Το Κοκκάρι , το οποίο βρίσκεται δέκα χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της Σάμου , είναι ένα φανταστικό μικρό λιμάνι , με καλοδιατηρημ...

Το Κοκκάρι, το οποίο βρίσκεται δέκα χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της Σάμου, είναι ένα φανταστικό μικρό λιμάνι, με καλοδιατηρημένα παλιά σπίτια, με πολύ καλές τουριστικές υποδομές και πανέμορφες παραλίες.










Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Η πλούσια βλάστηση στην περιοχή και οι παραλίες, όπως η Τσαμαδού και τα Λεμονάκια, προσελκύουν πλήθος επισκεπτών.


Ακολουθήστε μας και στο instagram






Δείτε την παραλία Μουρτιά στη Σάμο μέσα από ένα εκπληκτικό βίντεο



Οι παραθεριστές του Ιουλίου έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και στο μεγάλο πανηγύρι που διοργανώνεται στις 27 Ιουλίου, στη γιορτή του Αγίου Παντελεήμονα.



Το γραφικό λιμανάκι χτίστηκε στις αρχές του 19ου αιώνα πάνω στα ερείπια παλαιότερου οικισμού. Σχετικά με το όνομά του υπάρχουν δύο εκδοχές, με την πρώτη να λέει πως σχετίζεται με την καλλιέργεια του κοκκαριού, του μικρού κρεμμυδιού, και η δεύτερη πως το όνομα σχετίζεται με εκείνο του πρώτου ιδιοκτήτη.


Οι 7 παραλίες στη Σάμο που πρέπει να γνωρίσετε








analitis.gr










Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια