Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

6 λόγοι για τους οποίους πρέπει να επισκεφθείτε τη Χιρόνα της Ισπανίας

Ένας εξαιρετικός προορισμός Η Χιρόνα στην Καταλονία της Ισπανίας, βρίσκεται μεταξύ της Βαρκελώνης και της Κόστα Μπράβα. Είναι...

Ένας εξαιρετικός προορισμός

Η Χιρόνα στην Καταλονία της Ισπανίας, βρίσκεται μεταξύ της Βαρκελώνης και της Κόστα Μπράβα. Είναι ένα πανέμορφο μέρος για να επισκεφθείτε, με μεσαιωνικά τείχη, στενά δρομάκια μέσα στην πόλη και μια από τις καλύτερα διατηρημένες εβραϊκές συνοικίες στην Ευρώπη.



Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!





Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στη Χιρόνα

#1 Η εβραϊκή συνοικία
Η εβραϊκή συνοικία στη Χιρόνα είναι μία από τις καλύτερα διατηρημένες στον κόσμο. Από το 982 έως το 1492 εκεί ζούσαν Εβραίοι. Ο χώρος όπου έμεναν, ονομάζεται El Call, είναι ένας λαβύρινθος λιθόστρωτων στενών, που μέχρι σήμερα παραμένουν άθικτοι όπως ήταν πριν από περίπου 500 χρόνια. Αυτά τα στενά δρομάκια είναι υπέροχο μέρος που πρέπει να εξερευνήσετε. Για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα, επισκεφθείτε το Εβραϊκό Μουσείο στην πόλη.



#2 Περπατήστε στα μεσαιωνικά τείχη
Ονομάζεται επίσης Passeig de la Muralla, μια βόλτα στα μεσαιωνικά τείχη είναι μια δραστηριότητα που πρέπει να κάνετε ενώ βρίσκεστε στη Χιρόνα. Τα τείχη της πόλης εκτείνονται στα ανατολικά σύνορα της παλιάς πόλης της Χιρόνα. Από την κορυφή των τειχών, η θέα στην πόλη είναι εκπληκτική.


Ακολουθήστε μας και στο instagram


#3 Περπατήστε στη γέφυρα του Άιφελ
Ο Gustav Eiffel δημιούργησε μια γέφυρα στη Χιρόνα λίγο πριν την κατασκευή του Πύργου του Άιφελ. Ονομάζεται επίσης Pont de les Peixateries Velles, αυτή η γέφυρα εκτείνεται στον ποταμό Onyar και είναι η πιο διάσημη στη Χιρόνα.



#4 Δείτε τον ποταμό Onyar
Ο ποταμός Onyar περνάει μέσα από την καρδιά της Girona. Δείτε το από το Pont Pedra, τη Γέφυρα του Άιφελ ή μια από τις πολλές άλλες γέφυρες που καλύπτουν το ποτάμι.

#5 Επισκεφθείτε τον καθεδρικό ναό της Χιρόνα
Ένα από τα σημαντικότερα σημεία μιας επίσκεψης στη Χιρόνα είναι μια επίσκεψη στον καθεδρικό ναό της. Σκαρφαλωμένος πάνω σε ένα λόφο, ο μόνος τρόπος για μα ανέβει κανείς στον καθεδρικό ναό είναι η μεγάλη σκάλα στην είσοδο. Είναι ένα γραφικό σημείο και ένα δημοφιλές σημείο συγκέντρωσης για τους επισκέπτες της πόλης.



#6 Plaça Independencia

Η Plaça Independencia είναι μια όμορφη πλατεία που βρίσκεται δυτικά του ποταμού Onyar. Αν χρειάζεστε ένα διάλειμμα, σταματήστε εδώ για καφέ ή κρασί και παρακολουθήστε τον κόσμο που βολτάρει.


news.gr


Το νέο app της Google που θα “λύσει τα χέρια” κάθε ταξιδιώτη!


Αυτά είναι τα 6 οφέλη που προσφέρουν τα ταξίδια στην υγεία μας


Έπεσε από τους καταρράκτες του Νιαγάρα αλλά δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά (video)


Οι πιο glamorous Προορισμοί της Ευρώπης!


Πτήση - θρίλερ της Ryanair: «Κόλαση» για ώρες μέσα στο αεροπλάνο


Αυτή είναι η καλύτερη χώρα για να ζει και να εργάζεται κάποιος


Έλιωσαν τα φανάρια στο Κουβέιτ από την θερμοκρασία! Απίστευτο!


Ντουμπάι: 63 βαθμούς Κελσίου και τα δέντρα αρχίζουν να καίγονται μόνα τους! (ΒΙΝΤΕΟ) !!!



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια