Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Έντεκα μαθήματα που θα πάρετε ταξιδεύοντας με το ταίρι σας

Αν επιβιώσετε ενός ταξιδιού , τότε είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο! Λέγεται πως ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι γνωρίζε...

Αν επιβιώσετε ενός ταξιδιού, τότε είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο!






Λέγεται πως ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι γνωρίζεις κάποιον αν δεν έχεις ζήσει κάτω από την ίδια στέγη μαζί του. Υπάρχει όμως και κάτι πιο γρήγορο, να ταξιδέψεις μαζί του. Τότε θα μάθεις πολύ εύκολα τις ιδιαιτερότητές του, τις παραξενιές του και τις συνήθειες του.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Μέσα σε πολύ λίγες μέρες μπορείς να δεις τον άνθρωπο στου στα καλύτερα και τα χειρότερα του.

Από το να παλεύει με την αϋπνία μέχρι τον αγώνα να συνεννοηθεί σε μια ξένη γλώσσα ή να βολευτεί σε ένα μισοδιαλυμένο λεωφορείο. Το ταξίδι βοηθά να αποκαλυφθούν όλα τα μυστικά σε μία σχέση ενώ βοηθά και εμάς να ανακαλύψουμε τον κακό μας εαυτό.



    Το ροχαλητό: Το ποιος από τους δύο ροχαλίζει δεν το ξέρουμε. Μάλλον ούτε και εσύ καθώς μπορεί να μην είναι το ταίρι σου που διαταράσσει την ησυχία της νύχτας.

    Ο χάρτης: Ο ένας στο τιμόνι ο άλλος με τον χάρτη ή το gps. Το ποιος θα είναι ο άλλος έχει ιδιαίτερη σημασία για να μην κάνετε άσκοπες βόλτες χαλώντας την διάθεσή σας. Να θυμάστε ότι δεν προσανατολίζονται όλοι το ίδιο εύκολα.

    Ψυχραιμία: Είναι ίσως το σκληρότερο μάθημα για κάποιον. Υποθέτεις ότι είσαι ήρεμος και αισιόδοξος σε κάθε κατάσταση που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Ότι μπορείς να αντέξεις τα χτυπήματα. Πόσα όμως; Σε ένα ταξίδι οι αναποδιές που ίσως προκύψουν, πολύ πιο εύκολα μπορούν να προκαλέσουν την κατάρρευση μπροστά στο ταίρι σου.

    Υγιεινή: Νομίζεις ότι έχει την ίδια έννοια για όλους; Και όμως, είναι όπως η κοινή λογική, απλά δεν υπάρχει. Κάποιοι στα ταξίδια γίνονται των άκρων προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση. Και ο καβγάς θα ανάψει για τα καλά όταν η συζήτηση εστιαστεί στο φαγητό και τα άπλυτα ρούχα.

    Τουαλέτες: Μπαίνεις στο δωμάτιο, βλέπεις την πόρτα της τουαλέτας και είναι γυάλινη! Μπορεί δηλαδή το ταίρι σου να σε παρακολουθεί όλη την ώρα στερώντας σου κάθε έννοια ιδιωτικότητας. Σκέψου και τα χειρότερα: να ήταν μισή ή να μην υπήρχε καθόλου. Αποδέξου το.

    Πολυλογία: Μέχρι τώρα ποτέ δεν το είχες καταλάβει. Εντάξει πάντα μιλούσε λίγο παραπάνω αλλά υπήρχε ένα όριο. Τώρα μόνιμη λογοδιάρροια, ένας ασταμάτητος θόρυβος ο οποίος δεν σου επιτρέπει λεπτό να χαλαρώσεις.



    Ιδιαιτερότητες: Θυμάσαι εκείνη την ιδιομορφία του χαρακτήρα ή της συμπεριφοράς του ετέρου μισού που μέχρι τώρα σου έμοιαζε χαριτωμένη; Έ τώρα πια δεν είναι!

    Τσιγκουνιά: Να παζαρέψεις ή να μην παζαρέψεις; Να αφήσεις φιλοδώρημα ή όχι; Να απολαύσεις ένα ποτήρι καλό κρασί σε ένα ακριβό εστιατόριο ή να πεταχτείς στο σούπερ μάρκετ για την μπύρα του 1 ευρώ; Είναι σχεδόν απίθανό να βρεις κάποιον που αντιμετωπίσει τα χρήματα όπως εσύ. Αν τελικά τον βρεις όμως, κράτα τον.

    Η βαλίτσα: Εντάξει δεν είσαι υποχρεωμένος να βάλεις στη βαλίτσα σου το τσαντάκι με κάποια καλλυντικά. Κάντο όμως, η ζωή σου θα γίνει ευκολότερη.

    Αισιοδοξία: Αν το έτερον ήμισυ είναι ένα κυνικό πλάσμα που λέει «τα πράγματα όπως είναι» απλά δεν θα περάσεις καλά. Στο ταξίδι χρειάζεσαι θετικά και αισιόδοξα άτομα.

    Συμβιβασμός: Πρόκειται για το πιο σημαντικό μάθημα για σένα. Δεν είναι διασκεδαστικό σίγουρα αλλά είναι απαραίτητο. Συμβιβάσου. Χαλάρωσε με το ροχαλητό και το λάθος στο δρόμο, ξόδεψε λίγα παραπάνω χρήματα ακόμα και αν δεν θες, μην δίνεις σημασία στο τι γίνεται στην τουαλέτα και αποδέξου τις ιδιαιτερότητες του άλλου. Έτσι θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα.

newsbomb.gr



📌Σας αρέσουν τα Road Trip; ✅Ενοικίαση αυτοκίνητου χωρίς πιστωτική κάρτα, χωρίς εγγύηση, με πλήρη ασφάλεια και απεριόριστα χιλιόμετρα για τέλεια Road Trip 🚙



Κλείστε το δωμάτιό σας από εδώ στην Airbnb και κερδίστε μέχρι €34 έκπτωση για το πρώτο ταξίδι σας


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!








Φοβερός Ελληνικός Χορός σε ταβέρνα στο νησί της Κέρκυρας! (ΒΙΝΤΕΟ)


Αυτό θα το δείτε ΜΟΝΟ στην Κρήτη !!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Τι παθαίνει το ανθρώπινο σώμα όταν βουτάμε σε κρύα νερά!!!


Sold out κάθε μέρα: Η παραλία-όνειρο που δίνεις μάχη για μια ξαπλώστρα !!!

Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.






Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια