Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Φωτιά ΤΩΡΑ: Αγωνία στην Εύβοια - Περικύκλωσε και δεύτερο χωριό η μεγάλη πυρκαγιά (pics+vid)

Αυξάνονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή - Εκκενώθηκε προληπτικά το Μακρυχώρι προς το οποίο κινείται το μέτωπο της φωτιά...

Αυξάνονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή - Εκκενώθηκε προληπτικά το Μακρυχώρι προς το οποίο κινείται το μέτωπο της φωτιάς


Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης (04/07) στα Μανίκια Ευβοίας. Η φωτιά -που έγινε αντιληπτή γύρω στις 14:30- καίει αγροτοδασική έκταση



Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!




Ντουμπάι: 63 βαθμούς Κελσίου και τα δέντρα αρχίζουν να καίγονται μόνα τους! (ΒΙΝΤΕΟ) !!!




Μετά από εισήγηση του Επικεφαλής των Πυροσβεστικών Δυνάμεων πραγματοποιήθηκε προληπτική οργανωμένη απομάκρυνση των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου Ευβοίας, και μεταφορά τους σε ασφαλές σημείο με ενέργειες του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο Newsbomb.gr, η πυρκαγιά κατευθύνεται προς τον οικισμό Θαρρούνια ενώ οι κάτοικοι έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία του χωριού.

Δείτε φωτογραφίες










Στο σημείο επιχειρούν 70 πυροσβέστες με 31 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος με 12 πυροσβέστες ενώ από αέρος επιχειρούν 5 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα.

Επιπρόσθετα έχουν κινητοποιηθεί:

    1 ομάδα του Μηχανοκίνητου Ειδικού Τμήματος Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (ΜΕΤΠΕ) με 6 οχήματα και 12 πυροσβέστες,
    1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 7 πυροσβέστες και
    η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.)

Επίσης, στο έργο της κατάσβεσης συνδράμουν:

    5 υδροφόρες Ο.Τ.Α., η ΕΛ.ΑΣ, το Ε.Κ.Α.Β. και η Δασική Υπηρεσία.

Επιπλέον έχουν ειδοποιηθεί:

    3 υδροφόρες και 2 μηχανήματα έργου ΟΤΑ.

Οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στο σημείο δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών, οι οποίοι δίνουν μάχη για να περιορίσουν τη φωτιά.

Δείτε βίντεο από το σημείο: 

πηγή: Θανάσης Κοκκάλας από facebook

newsbomb.gr


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια