Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Η ονειρική παραλία στην Κεφαλονιά με την πορτοκαλί άμμο

Είναι από τις ωραιότερες και παράξενες παραλίες  που μπορεί κανείς να επισκεφτεί. Μυστηριώδης, αινιγματική κι ένας καμβάς ...

Είναι από τις ωραιότερες και παράξενες παραλίες που μπορεί κανείς να επισκεφτεί.



Μυστηριώδης, αινιγματική κι ένας καμβάς χρωματικών αντιθέσεων που προκαλεί δέος. Μα είναι εκείνο το πορτοκαλί της άμμου που κάνει τον επισκέπτη να μην πιστεύει στα μάτια του.


Μια δύσκολη χρονιά πρέπει να κλείνει με τις καλύτερες Διακοπές!  Κλείσε Ξενοδοχείο έως -60% ΕΔΩ



Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!






Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Ο λόγος για την παραλία Ξι στην Κεφαλονιά, που πήρε το όνομά της από τον όρμο που μοιάζει με το γράμμα του ελληνικού αλφάβητου όταν τον βλέπεις από ψηλά. Αυτό, όμως, που την κάνει ξεχωριστή, είναι το ιδιαίτερο ίσως χρώμα αμμουδιάς, καθώς διατρέχει όλο το φάσμα από το πορτοκαλί ως και το βαθύ κεραμιδί, ανάλογα με την ώρα της ημέρας και τις διαθέσεις του ήλιου.


Τολμάς να πας; Η πιο ωραία παραλία της Ελλάδας είναι κλειστή λόγω επικινδυνότητας (Pics)



Ακόμα και κατακόκκινη θα ορκιστείς πως την είδες εκεί κοντά στο ηλιοβασίλεμα
Το Ξι βρίσκεται  κοντά στο Ληξούρι. Απάνεμο και ρηχό, προσφέρει κολύμπι με τις ώρες αλλά και την ησυχία που αποζητά κανείς. Ωστόσο, την παράσταση κλέβει η κόκκινη πανδαισία της άμμου, καθώς αυτή η πλαζ παραμένει εξόχως ιδιάζουσα τόσο για την Κεφαλονιά όσο και την υπόλοιπη Ελλάδα.



Πάνω από 1000 άτομα: Η παραλία-όνειρο που μόνο αν πας χαράματα θα βρεις ξαπλώστρα (Pics)














Πηγή: www.newsbeast.gr


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια