Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Μετακομίζεις; Μάθε πώς να βοηθήσεις τα παιδιά σου να προσαρμοστούν γρήγορα!

Το να κάνεις μία νέα αρχή στο εξωτερικό , είναι μία δύσκολη απόφαση ανεξάρτητα από την ηλικία σου. Τα πράγματα, όμως, δυσκολεύουν ακόμα π...

Το να κάνεις μία νέα αρχή στο εξωτερικό, είναι μία δύσκολη απόφαση ανεξάρτητα από την ηλικία σου. Τα πράγματα, όμως, δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο εάν έχεις και παιδιά. Άλλωστε, δεν είναι όλοι έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές.



Παρακάτω, θα βρεις κάποιες συμβουλές που σίγουρα θα σε βοηθήσουν τον πρώτο καιρό και θα κάνουν ευκολότερη τη μετάβαση για τα παιδιά σου.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Βεβαιώσου για τη χώρα στην οποία θα πας

Το να μετακομίσεις σε μία άλλη χώρα με την οικογένειά σου, είναι μεγάλη υπόθεση! Καλό θα ήταν, λοιπόν, να έχεις μία πρώτη εικόνα για το μέρος στο οποίο πρόκειται να ζήσεις. Αυτό που κατά πάσα πιθανότητα θα σε ενδιαφέρει, είναι να βρεις ένα οργανωμένο κράτος, με εύρωστη οικονομία και πολύ καλές κρατικές δομές.


Γερμανία: Πλέον θα πληρώνονται και οι ώρες εργασίας εκτός γραφείου! 



Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων χωρών στην Ευρώπη είναι η Γερμανία, η Σουηδία και η Ελβετία.


Κάνε μια έρευνα για τα οφέλη που θα έχεις εσύ και η οικογένειά σου

Υπάρχει μία πολύ χρήσιμη έρευνα, την οποία μπορείς να βρεις εδώ: Internations.org Family Life Index, η οποία καταγράφει τις 45 καλύτερες χώρες στον κόσμο, σύμφωνα με τα επίπεδα φροντίδας των παιδιών και τις προοπτικές εκπαίδευσης. Η Σουηδία, Δανία και η Νορβηγία, κατατάσσονται στις 5 καλύτερες χώρες για να ζήσει μία οικογένεια. Στην ίδια έρευνα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ισπανία και τα Σκανδιναβικά κράτη, θεωρούνται πως διαθέτουν πολύ καλή και οικονομική οργάνωση για τα παιδιά και την εκπαίδευση.

Φρόντισε την ασφάλεια υγείας σου

Το ζήτημα της ασφάλειας υγείας σου θα πρέπει να βρίσκεται πάντοτε σε προτεραιότητα, κυρίως εάν έχεις παιδιά. Θα ήταν καλό, λοιπόν, να έχεις ήδη πραγματοποιήσει την έρευνά σου και να είσαι προετοιμασμένος.

Μία πολύ καλή περίπτωση είναι η παγκόσμιας εμβέλειας ασφαλιστική AXA’s, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά ή μέσω video κλήσης με γιατρό στη μητρική σου γλώσσα.


Κάνε τα παιδιά σου να νιώθουν ότι συμμετέχουν δραστικά σε όλη τη διαδικασία

Ανεξάρτητα από το λόγο που αποφασίζεις να μετακομίσεις, τα παιδιά σου πρέπει, οπωσδήποτε να νιώθουν μέρος αυτής της διαδικασίας. Φρόντισε να τους δείξεις φωτογραφίες από το μέρος που θα μετακομίσετε και να δώσεις έμφαση στα θετικά στοιχεία. Μπορείς επίσης, να χρησιμοποιήσεις το Google Maps και να βρείτε παρέα όλα τα μέρη που βρίσκονται κοντά και μπορείτε να  τα επισκεφτείτε.

Ξεκινήστε να μαθαίνετε τη νέα γλώσσα μαζί


Θέλετε να μάθετε ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ; Δοκιμάστε κάτι νέο και ΔΩΡΕΑΝ!


Ας είμαστε ειλικρινείς. Για έναν ενήλικα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να μάθει μία νέα ξένη γλώσσα. Ευτυχώς, όμως, τα παιδιά μαθαίνουν πολύ γρήγορα. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο το γεγονός ότι τα παιδιά που γνωρίζουν δύο γλώσσες έχουν υψηλότερο IQ.

Υπάρχουν πολύ ωραίες εφαρμογές στα κινητά, όπως η Babbel και η Memrise, οι οποίες κάνουν την εκμάθηση μίας γλώσσας να μοιάζει με παιχνίδι.

Γέμισε τα Σαββατοκύριακα σου με νέες εμπειρίες


Γερμανία: Δείτε τι επιδόματα υπάρχουν και ποιος τα δικαιούται


Όταν μετακομίζεις σε μία νέα χώρα υπάρχουν αμέτρητα μέρη που μπορείς να επισκεφτείς και δραστηριότητες που μπορείς να απολαύσεις! Προγραμμάτισε, λοιπόν, παρέα με τα παιδιά σου μικρές αποδράσεις σε νέα μέρη.

Φυσικά, μην ξεχνάς τις νέες γεύσεις! Η κάθε χώρα έχει τη δική της κουζίνα. Δεν θα ήταν τέλειο να δοκιμάσετε όλοι μαζί τοπικά πιάτα σε όμορφα εστιατόρια;

Φτιάξτε ένα πρόγραμμα καθημερινότητας

Τα παιδιά προσαρμόζονται πολύ πιο εύκολα όταν καλούνται να ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητά τους. Είναι βέβαιο ότι δεν θα μπορούν να διατηρήσουν τις συνήθειες που είχαν στη χώρα τους. Όμως, μπορούν να τις προσαρμόσουν στα νέα δεδομένα, αρκεί να έχουν τη βοήθειά σου.



allesgr.de

Γερμανία: Χάσατε τη δουλειάς σας;- 9 βήματα για να πάρετε σίγουρα τα επιδόματα



Θέλετε να μάθετε ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ; Δοκιμάστε κάτι νέο και ΔΩΡΕΑΝ!


Αναβολή από το στρατό λόγω σπουδών στη Γερμανία ή διπλής υπηκοότητας 


Αλλαγές και νέοι νόμοι στη Γερμανία από 1η Ιουλίου!


Πώς να βρείτε ευκολότερα σπίτι στη Γερμανία


Γερμανία: Οι Έλληνες αντιμετωπίζουν διαφορετική συμπεριφορά από τους εργοδότες τους;


Γερμανία: Μεγαλώνετε μόνοι σας το παιδί σας; Δείτε τι σας παρέχει το κράτος 



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια