Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Αεροπλάνο περνά ξυστά πάνω από τουρίστες στη Σκιάθο

Βίντεο που κόβει την ανάσα έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Σκιάθο . Στο βίντεο που έχει γίνει viral φαίνονται αερο...

Βίντεο που κόβει την ανάσα έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Σκιάθο.



Στο βίντεο που έχει γίνει viral φαίνονται αεροπλάνα κατά τη διαδικασία προσγείωσης να περνούν μόλις λίγα εκατοστά επάνω από τουρίστες.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!





Το αεροδρόμιο της Σκιάθου βρίσκεται κοντά στην παραλία του Ξανέμου και την λιμνοθάλασσα του Αγίου Γεωργίου. Πολλές φορές τα αεροσκάφη αναγκάζονται να πετούν ιδιαίτερα χαμηλά για να προσγειωθούν, με αποτέλεσμα να πετούν λίγο πάνω από τους λουόμενους.


Δείτε γιατί η Ελλάδα είναι η ομορφότερη χώρα στον κόσμο! (ΒΙΝΤΕΟ)


Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται οι χαμηλές πτήσεις αεροσκαφών στη Σκιάθο, καθώς πολλοί είναι οι τουρίστες που επιλέγουν να επισκεφθούν την περιοχή της λιμνοθάλασσας του Αγίου Γεωργίου προκειμένου να βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο. Πολλές φορές, μάλιστα, έχουν σημειωθεί και ατυχήματα κατά τη διαδικασία αυτή.


Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!



Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!






 Στην αρχή του βίντεο, που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, θα δείτε να εμφανίζονται δύο από τους πιο... τολμηρούς και να παρασύρονται από τον αέρα που προκαλείται από το αεροπλάνο, πέφτοντας από τον τοίχο στον οποίο έχουν ανέβει.


newsbomb.gr


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια