Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Καιρός: Αντίστροφη μέτρηση - Πλησιάζει η νέα κακοκαιρία

Με νέο έκτακτο δελτίο που εξέδωσε σήμερα Τρίτη (16/07), η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα πο...

Με νέο έκτακτο δελτίο που εξέδωσε σήμερα Τρίτη (16/07), η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν τη χώρα τις επόμενες ώρες.


Αναλυτικότερα, το δελτίο αναφέρει:

Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Έλιωσαν τα φανάρια στο Κουβέιτ από την θερμοκρασία! Απίστευτο!
   

Σύμφωνα με τα νεότερα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού με Α.Α. 14/2019 που εκδόθηκε την Τρίτη (15-07-2019), τροποποιείται ως Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

1. Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Α. Σήμερα Τρίτη (16-07-2019) από τις απογευματινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Πελοπόννησος, η Δυτική και Ανατολική Στερεά, η Θεσσαλία, πρόσκαιρα η Κεντρική Μακεδονία και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τετάρτη (17-07-2019), οι Σποράδες, καθώς και η κεντρική και βόρεια Εύβοια. Τα φαινόμενα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και τη Δυτική Στερεά, κατά τη διάρκεια της νύχτας θα εξασθενήσουν.


Εικόνες Αποκάλυψης στη Ναυπακτία: Καταστροφές, πλημμύρες και λάσπη από τη θεομηνία (pics&vids)


Β. Την Τετάρτη (17-07-2019)το νότιο Ιόνιο, η Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Ανατολική Στερεά καθώς και η κεντρική και βόρεια Εύβοια. Εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες.

Γ. Η Αττική (κυρίως η δυτική και βόρεια) πρόσκαιρα κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τρίτης προς την Τετάρτη (17-07-2019).

2. Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού τα οποία εκδίδονται τέσσερις φορές το 24ωρο στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).


newsbomb.gr

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Αεροπλάνο περνά ξυστά πάνω από τουρίστες στη Σκιάθο


Δείτε γιατί η Ελλάδα είναι η ομορφότερη χώρα στον κόσμο! (ΒΙΝΤΕΟ)


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια