Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Τσεσμέ-Λαύριο: Γεγονός η ακτοπλοϊκή σύνδεση που εγκαινιάζεται σήμερα

Μόλις επτά ώρες θα διαρκεί το δρομολόγιο Τσεσμέ-Λαύριο και το αντίστροφο που εγκαινιάζεται σήμερα στις 17:00, στο λιμάνι του Λαυρίου . ...

Μόλις επτά ώρες θα διαρκεί το δρομολόγιο Τσεσμέ-Λαύριο και το αντίστροφο που εγκαινιάζεται σήμερα στις 17:00, στο λιμάνι του Λαυρίου.


Η ακτοπλοϊκή σύνδεση θα γίνεται με το πλοίο ROPAX της Aegean Seaways, ένα πλοίο κατασκευής 1989, μήκους 191 μέτρων και πιστοποιημένου από το Lloyd' s Register. Το νέο δρομολόγιο αναμένεται να μειώσει αισθητά το χρόνο μετάβασης από την Ευρώπη προς την Τουρκία για μεγάλο αριθμό ταξιδιωτών και εργαζομένων.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


    Το πλοίο θα αναχωρεί στις 22:00 από το Τσεσμέ και θα φθάνει στο Λαύριο στις 06:00 την άλλη ημέρα και θα αναχωρεί στις 22:00 από το Λαύριο και θα φθάνει στο Τσεσμέ στις 06:00 την άλλη ημέρα.


Τετράγωνα κύματα: Τα πιο επικίνδυνα στον κόσμο!


Το πλοίο έχει μεταφορική ικανότητα επιβατών, αυτοκίνητων, φορτηγών αλλά και κοντέινερ. Λόγω της μεγάλης χωρητικότητας και του ύψους του γκαράζ του μπορεί να μεταφέρει τροχήλατα εμπορεύματα ειδικών διαστάσεων, ενώ διαθέτει και ελικοδρόμιο. Επίσης, οι επιβάτες μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους καμπίνες, εστιατόριο, καφετερία, γυμναστήριο, παιδότοπο και καζίνο.


Ντουμπάι: 63 βαθμούς Κελσίου και τα δέντρα αρχίζουν να καίγονται μόνα τους! (ΒΙΝΤΕΟ) !!!



Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της πλοιοκτήτριας εταιρείας Aegean Seaways είναι ο Bülent Ipek, με έδρα την Κωνσταντινούπολη, ενώ την εκπροσώπηση της συγκεκριμένης εταιρείας στην Ελλάδα έχει αναλάβει η ΣΤΕΦΜΑΡ ΕΠΕ, που λειτουργεί ως ναυτικό πρακτορείο ναυτιλιακών εταιρειών, προσφέροντας υπηρεσίες ναύλωσης για όλα τα είδη πλοίων και σκαφών, με επικεφαλής τον Στέφανο Καρακάνη.

Με την καθιέρωση της συγκεκριμένης γραμμής οι αρχές των δύο χωρών επιδιώκουν να μειώσουν την κυκλοφοριακή πυκνότητα στις συνοριακές πύλες των δύο χωρών, βοηθώντας παράλληλα στην ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Πάρης Τσιριγώτης
pontos-news.gr


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια