Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Τετράγωνα κύματα: Τα πιο επικίνδυνα στον κόσμο!

Εάν δείτε τετράγωνα κύματα στη θάλασσα, θα πρέπει αμέσως να βγείτε από το νερό. Η φράση «διασταυρούμενες θάλασσες» αναφέρετ...

Εάν δείτε τετράγωνα κύματα στη θάλασσα, θα πρέπει αμέσως να βγείτε από το νερό.



Η φράση «διασταυρούμενες θάλασσες» αναφέρεται σε κύματα που προέρχονται από δύο κατευθύνσεις και διασταυρώνονται και όχι ότι η θάλασσα είναι ταραγμένη (αν και οι διασταυρούμενες θάλασσες είναι παρεμπιπτόντως πολύεπικίνδυνες). Εάν δείτε τετράγωνα κύματα στη θάλασσα, θα πρέπει αμέσως να βγείτε από το νερό.





Ντουμπάι: 63 βαθμούς Κελσίου και τα δέντρα αρχίζουν να καίγονται μόνα τους! (ΒΙΝΤΕΟ) !!!



Υποβρύχια υπάρχουν ισχυρά ρεύματα που μπορούν να καταστρέψουν ακόμα και πλοία.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες παραλίες στην Αθήνα!!!






Τι παθαίνει το ανθρώπινο σώμα όταν βουτάμε σε κρύα νερά!!!


Μια διασταυρούμενη θάλασσα είναι μια θαλάσσια κατάσταση αιολικώς παραγόμενων κυμάτων που σχηματίζουν συστήματα μη παράλληλων κυμάτων. Οι διασταυρούμενες θάλασσες έχουν μεγάλη ποσότητα κατευθυνόμενης εξάπλωσης. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν τα κύματα του νερού που προκαλούνται από καιρικές συνθήκες συνεχίζουν παρά τη μετατόπιση του ανέμου. Τα κύματα που παράγονται από το νέο άνεμο τρέχουν σε μια γωνία με αυτά από τον παλιό.



Δύο καιρικά συστήματα που είναι μακρινά μεταξύ τους μπορεί να δημιουργήσουν μια διασταυρούμενη θάλασσα όταν τα κύματα από τα συστήματα, συναντώνται σε ένα μέρος μακριά από το κάθε μετεωρολογικό σύστημα. Μέχρι να διαλυθούν τα παλαιότερα κύματα, δημιουργούν έναν επικίνδυνο φαινόμενο για τη θάλασσα.









Κλείστε το δωμάτιό σας από εδώ στην Airbnb και κερδίστε μέχρι €34 έκπτωση για το πρώτο ταξίδι σας


Αυτή η κατάσταση της θάλασσας είναι αρκετά κοινή και ένα μεγάλο ποσοστό των ατυχημάτων πλοίων έχει παρατηρηθεί να συμβαίνει σε αυτή την κατάσταση. Τα καράβια ανταποκρίνονται καλύτερα σε μεγάλα κύματα όταν πλέουν κάθετα σε αυτά. Σε μια διασταυρούμενη θάλασσα, τα καράβια είναι πιθανότερο να χτυπηθούν με επικίνδυνο τρόπο.


klik.gr



Περισσότερα από 700.000 ξενοδοχεία σε όλον τον κόσμο σε τιμές χονδρικής


📌Σας αρέσουν τα Road Trip; ✅Ενοικίαση αυτοκίνητου χωρίς πιστωτική κάρτα, χωρίς εγγύηση, με πλήρη ασφάλεια και απεριόριστα χιλιόμετρα για τέλεια Road Trip 🚙



Κλείστε το δωμάτιό σας από εδώ στην Airbnb και κερδίστε μέχρι €34 έκπτωση για το πρώτο ταξίδι σας


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια