Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Παραλίες «καβάτζες» για ήρεμα μπάνια στην Αττική

Είναι πανέμορφες, «μυστικές» και ό,τι πρέπει για απομόνωση. Δείτε τις πιο… καβατζωτές παραλίες της Αττικής και χάρτες για να τις προσε...

Είναι πανέμορφες, «μυστικές» και ό,τι πρέπει για απομόνωση. Δείτε τις πιο… καβατζωτές παραλίες της Αττικής και χάρτες για να τις προσεγγίσετε.


Ωραία τα μπάνια στις δημοφιλείς και γνωστές παραλίες της Αττικής, όμως αν ποτέ θελήσουμε να απομακρυνθούμε από τα… κοινά, τι επιλογές έχουμε;







Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Αρκετές και εν πολλοίς «μυστικές». Μέχρι να αποκτήσουν και αυτές χαρακτήρα celebrity, προλάβετε να πιάσετε θέση για βουτιά σε παραλίες – καβάτζες της Αττικής.






Μικρό Σέσι

Χάρτης


Αυτήν την μικρή παραλιούλα με δέντρα που φτάνουν σχεδόν ως το κύμα, για την απαραίτητη φυσική σκιά, ωραία αμμουδιά και καθαρά νερά, θα την προσεγγίσετε περιμετρικά, από το μονοπάτι που ξεκινά από την ψαροταβέρνα του Κόλλια.


Ακολουθήστε μας και στο instagram


Ακτή Ασημάκη

Χάρτης


Δεν ανήκει στον ομώνυμο οικισμό, είναι ελεύθερη και έχει ωραία αμμουδιά, διάφανα νερά και μπόλικη φυσική σκιά. Για να την προσεγγίσετε ακολουθείτε το δρομάκι στο πλάι του συγκροτήματος.


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!





Τσίου

Χάρτης


Ένας μίνι κολπίσκος στο Σούνιο, με λίγο χώρο για να απλώσετε πετσετούλες στα βράχια και τέλεια νερά, βαφτίστηκε – άγνωστο γιατί – Τσίου από τους ντόπιους και είναι μια ωραιότατη καβάτζα για βουτιές. Η πρόσβαση απαιτεί πέντε λεπτά περπάτημα σε μονοπάτι.

Χαμολιά

Χάρτης


Βρίσκεται στην ομώνυμη περιοχή, κοντά στην Βραυρώνα, και προσφέρεται για βουτιές από τα βράχια που μπαίνουν μέσα στη θάλασσα και φτιάχνουν φυσικούς βατήρες. Είναι ένας ήρεμος και συνήθως απάνεμος κολπίσκος.

Μικρό Πήλιο

Χάρτης


Πεύκα μέχρι την παραλία, φαράγγι, βότσαλο, γαλαζοπράσινα νερά. Ένα… μικρό Πήλιο, μεταξύ της Παραλίας Βαρνάβα και της Παραλίας των Αγίων Αποστόλων Αττικής σας καλεί να το ανακαλύψετε. Η πρόσβαση στην παραλία γίνεται είτε με τα πόδια, είτε με σκάφος.

Παραλία Σουνίου

Χάρτης 

Θα τη βρείτε κάτω από τον Ναό του Ποσειδώνα, έχει αφράτη άμμο μέσα κι έξω από το νερό, ωραία νερά και τέλεια θέα στον φωτισμένο ναό τα βράδια –πράγμα που την καθιστά ιδανική για βραδινό μπάνιο.

Η «μυστική» παραλία του Άγιου Νικόλαου

Χάρτης

Πηγή: nou-pou.gr

Σούπερ νερά, μερικά βράχια για βουτιές και αρκετή σκιά από τον παρακείμενο βράχο. Η πρώτη μυστική παραλία στον Άγιο Νικόλαο της Αναβύσσου προσεγγίζεται από το μονοπατάκι που ξεκινά από το εκκλησάκι. Σε ένα σημείο θα βρεθείτε σε σταυροδρόμι, προχωράτε δεξιά και βγαίνετε στην μίνι αυτή παραλία.

Οι «κρυφές» παραλίες του Λαιμού Βουλιαγμένης




Είναι στην πλειοψηφία τους βραχώδεις, αλλά αυτό δε θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Την πρώτη θα τηn προσεγγίσετε από το ξενοδοχείο Margi, τη δεύτερη από το τέλος της οδού Ανέμων και η τρίτη βρίσκεται δίπλα στον μώλο της οδού Ακτής.


in2life.gr

Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια