Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Moments of Crete – A Natural Escape: Οι θησαυροί της Κρήτης προβάλλονται στο εξωτερικό (Βίντεο)

Η Κρήτη δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις ούτε στο εξωτερικό. Οι ξένοι την λατρεύουν και γι’ αυτούς είναι όνειρο ζωής να...

Η Κρήτη δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις ούτε στο εξωτερικό.



Οι ξένοι την λατρεύουν και γι’ αυτούς είναι όνειρο ζωής να βρεθούν στην Κνωσό, να περπατήσουν στο φαράγγι της Σαμαριάς και να δροσιστούν στις τόσες βραβευμένες παραλίες του νησιού, τόσο στις βόρειες, όσο και στις νότιες ακτές της.



Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Το ξεχωριστό αυτό νησί διαθέτει όλα τα είδη φυσικής ομορφιάς και δεν αφήνει κανέναν ανικανοποίητο. Η Discover Greece στα πλαίσια προώθησης της χώρας μας στο εξωτερικό δημιούργησε ένα σύντομο βίντεο προβάλλοντας τους μοναδικούς θησαυρούς της Κρήτης. Οι ορεινοί όγκοι του νησιού και τα αμέτρητα φαράγγια του (πάνω από 400), τα καταγάλανα νερά, αλλά και μοναδικοί εξωτικοί προορισμοί, όπως το φοινικόδασος και η παραλία του Πρέβελη  είναι μερικές από τις εικόνες που προβάλλονται στο βίντεο.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!


Ο ευλογημένος τόπος της Κρήτης δεν χρειάζεται διαφήμιση, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των εκατομμυρίων τουριστών που θα συρρεύσουν και φέτος στην Αθήνα, θα επισκεφθούν και το νησί. Ωστόσο, οι εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου δεν παύουν να μας μαγεύουν όσες φορές κι αν τις δούμε. Και ποιος δεν θα ήθελε τώρα να βρίσκεται εκεί.







enallaktikidrasi.com


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια