Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Ξενάγηση στο μουσείο του Λούβρου μέσα από τον υπολογιστή σας!

Το μουσείο του Λούβρου  (Musée du Louvre) που βρίσκεται στο κέντρο του Παρισιού , στις όχθες του Σηκουάνα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα κ...

Το μουσείο του Λούβρου (Musée du Louvre) που βρίσκεται στο κέντρο του Παρισιού, στις όχθες του Σηκουάνα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα μουσεία τέχνης στον κόσμο, και εκθέτει 35.000 έργα τέχνης – το 8% των αποκτημάτων του, που υπολογίζονται στα 445.000 κομμάτια.

Οι μόνιμες συλλογές του μουσείου καταλαμβάνουν συνολικά έκταση 60.600 τετραγωνικών μέτρων και ανάμεσα σε αυτές είναι και οι ελληνικές, που καλύπτουν 25 αίθουσες ή χώρους.

Virtual tours

Καθώς όπως λένε είναι πολύ δύσκολο να δεις όλο το Λούβρο μέσα σε μία μέρα, το μουσείο μας δίνει τη δυνατότητα να επισκεφτούμε μέσω της οθόνης του υπολογιστή μας τις συλλογές του και να περιηγηθούμε ψηφιακά στα μοναδικά έργα τέχνης που φιλοξενεί.
Με ένα κλικ εδώ μπορείτε ξεκινήσετε την περιήγησή σας!



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια