Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Μάνη: Αυτές είναι οι 10+1 κορυφαίες παραλίες της!

Η Μάνη , ένας από τους πιο διάσημους και πιο αγαπημένους προορισμούς της Πελοποννήσου για όλες τις εποχές, διαθέτει μερικές σπουδαίες...

Η Μάνη, ένας από τους πιο διάσημους και πιο αγαπημένους προορισμούς της Πελοποννήσου για όλες τις εποχές, διαθέτει μερικές σπουδαίες παραλίες με θέα που καταπλήσσει!




Αγία Βαρβάρα


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!








Παραλία Αγία Βαρβάρα, Μάνη
Μία από τις πιο θεαματικές παραλίες της Μάνης με ψιλή χρυσαφένια άμμο, κρυστάλλινα νερά και πικροδάφνες. Θα την συναντήσετε στον δρόμο για τον Κότρωνα.





Καλογριά







Παραλία Καλογριά, Μάνη
Η διάσημη παραλία που έχουν γνωρίσει και αγαπήσει οι ξένοι συντάκτες που επισκέπτονται την Πελοπόννησο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 42 χιλιομέτρων από την Καλαμάτα, ακριβώς δίπλα από την Στούπα, είναι οργανωμένη και είναι ιδανική για για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ αλλά και της νυχτερινής διασκέδασης.






Λιμένι







Παραλία Λιμένι, Μάνη
Στο λιμάνι της Αρεόπολης, ένας μικρός κολπίσκος χωρίς ξαπλώστρες είναι το τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε δίπλα στο κύμα!






Αλύπα







Παραλία Αλύπα, Μάνη
Η μυστική αυτή παραλία ενδείκνυται για όσους απολαμβάνουν τις πριβέ βουτιές! Διάφανα νερά και ψιλό βότσαλο, που περιτριγυρίζεται από από πυργίσκους συνθέτουν ένα ονειρικό τοπίο για απόδραση!






Κότρωνας







Παραλία Κότρωνας, Μάνη
Οι ντόπιοι την αποκαλούν “Νησάκι”. Φημίζεται για τα γαλαζοπράσινα νερά της που καθρεφτίζουν τα δέντρα που την περιβάλλουν! Θα την συναντήσετε κάπου ανάμεσα στον οικισμό του Κότρωνα και στο χωριό Φλομοχώρι.



Ακολουθήστε μας και στο instagram



Πόρτο Κάγιο







Παραλία Πόρτο Κάγιο, Μάνη
Το Πόρτο Κάγιο, ήσυχο, γραφικό λιμανάκι με βότσαλο και δροσερά νερά. Η παραλία είναι ως ένα σημείο οργανωμένη, ενώ στον δρόμο θα βρείτε αρκετά ταβερνάκια με παραδοσιακές συνταγές της Μάνης.



Ακολουθήστε μας και στο instagram


Μαυροβούνι







Παραλία Μαυροβούνι, Μάνη
Δύο χιλιόμετρα νότια από το Γύθειο,θα συναντήσετε μια αμμώδη παραλία έκταση 5χλμ. Κατά μήκος της έχουν αναπτυχθεί ξενώνες, καφετέριες και εστιατόρια. Αν είστε λάτρεις του windsurfing και του kitesurfing θα τη λατρέψετε.

Μαρμάρι







Παραλία Μαρμάρι, Μάνη
Ανάμεσα στη Βάθεια και το Ταίναρο κρύβεται το καλύτερο μυστικό πίσω από γυμνούς λόφους. Η αγαπημένη παραλία των κατασκηνωτών στην Πελοπόννησο είναι μια αμμουδιά που βρέχεται από τυρκουάζ νερά.

Στούπα







Παραλία Στούπα, Μάνη
Μία από τις καλύτερες μυστικές παραλίες της Ευρώπης, σύμφωνα με την Telegraph.Έχει έχει ψιλή χρυσή άμμο και πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά, καθώς υπόγεια ποτάμια που ξεκινούν από τον Ταΰγετο εκβάλουν υποθαλάσσια ανακυκλώνοντας τα. Είναι οργανωμένη και από τις πιο τουριστικές στην Μεσσηνιακή Μάνη.

Φονέα







Παραλία Φονέα, Μάνη
Κλείνουμε με την πιο άγνωστη παραλία της Μάνης. Λίγα χιλιόμετρα έξω από την Καρδάμυλη, με κατεύθυνση προς Αρεόπολη θα συναντήσετε έναν γαλαζοπράσινο υδάτινο παράδεισο, με λευκά βότσαλα και έναν μεγάλο βράχο στο κέντρο της παραλίας να λειτουργεί σαν φυσικός… βατήρας για τους επισκέπτες.

Κοκκάλα







Παραλία Κοκκάλα, Μάνη
Με τα μεγάλα λευκά της βότσαλα, τα σμαραγδένια νερά και τις καλαμένιες ομπρέλες της να φωλιάζουν στον απάνεμο κολπίσκο.

Θαυμάστε τη Μάνη και τις παραλίες της στο παρακάτω υπέροχο βίντεο:



Summertime in Mani, Greece from George Bougiakas on Vimeo.



travelstyle.gr

Η ελληνική «Γαλάζια Λίμνη»: Το ακατοίκητο νησί με τις φυσικές πισίνες που «βουλιάζει» από κόσμο (Pics)


Καταργεί τη λογική: Το ελληνικό νησί-όνειρο που κάθε Ιούλιο ρίχνει τις τιμές του !!!


Σούπερ «μυστικές» παραλίες στην Πελοπόννησο !!!


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια