Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Ορεινά Τρικάλων: Οδοιπορικό στους επιβλητικούς καταρράκτες της Παλαιοκαρυάς (video)

Τα ορεινά των Τρικάλων αποτελούν ήδη must προορισμό για τον χειμώνα, όχι ωστόσο μόνο για τα ήδη γνωστά αξιοθέατα. Στο μοναδ...

Τα ορεινά των Τρικάλων αποτελούν ήδη must προορισμό για τον χειμώνα, όχι ωστόσο μόνο για τα ήδη γνωστά αξιοθέατα.



Στο μοναδικό γραφικό χωριό Παλαιοκαρυά, οι πανέμορφοι και επιβλητικοί καταρράκτες κλέβουν την ανάσα και γίνονται «πόλος έλξης» για τους επισκέπτες.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Τα ορμητικά νερά του ποταμού Παλαιοκαρίτη πέφτουν από ύψος 15 μέτρων περίπου και δημιουργούν ένα απίστευτης ομορφιάς σκηνικό. Λίγα μέτρα πιο κάτω σχηματίζεται και ένας δεύτερος, μικρότερος καταρράκτης.


Ντουμπάι: 63 βαθμούς Κελσίου και τα δέντρα αρχίζουν να καίγονται μόνα τους! (ΒΙΝΤΕΟ) !!!



Το βουνίσιο τοπίο συμπληρώνεται -την άνοιξη- από βότανα κι αγριολούλουδα, καθώς και πλούσια πανίδα που περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα πουλιών, όπως αετούς και γύπες.


Μεξικό: Έπεσε 1,5 μέτρο χαλάζι!



Πάνω από αυτούς στέκει επιβλητικό το παλιό πέτρινο μονότοξο γεφύρι του 16ου αιώνα, το οποίο κάποτε συνέδεε την Θεσσαλία με την Ήπειρο.




travelstyle.gr


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια