Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Σε ισχύ από 7 Απριλίου ο «Νέος Κανονισμός Ελέγχου Διαβατηρίων της Ε.Ε.»!

Ο «Νέος Κανονισμός Ελέγχου Διαβατηρίων της Ε.Ε.» θα τεθεί σε ισχύ την Κυριακή 7 Απριλίου 2019. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του...

Ο «Νέος Κανονισμός Ελέγχου Διαβατηρίων της Ε.Ε.» θα τεθεί σε ισχύ την Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, από τις 07 Απριλίου 2019 τίθεται σε εφαρμογή από την Ελληνική Αστυνομία ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός 458/2017, σύμφωνα με τον οποίο διεξάγονται διαβατηριακοί έλεγχοι και έλεγχοι διασταύρωσης στοιχείων ταυτοτήτων με χρήση βάσης δεδομένων σε όλους τους Ευρωπαίους πολίτες που ταξιδεύουν προς / από  χώρες οι οποίες δεν είναι μέλη της Συνθήκης Σένγκεν.



Λόγω του ενδεχόμενου αυξημένου χρόνου αναμονής, παρακαλούνται οι επιβάτες που ταξιδεύουν σε χώρες που δεν είναι μέλη της Συνθήκης Σένγκεν για την έγκαιρη προσέλευσή τους στο διαβατηριακό έλεγχο, ο οποίος διενεργείται από την Ελληνική Αστυνομία.

Επιπρόσθετα συνιστάται η χρήση διαβατηρίου έναντι της Αστυνομικής Ταυτότητας για επιτάχυνση των διαδικασιών ελέγχου.

Οι πτήσεις εσωτερικού καθώς και εκείνες προς / από χώρες Εντός Σένγκεν εξακολουθούν να μην εμπίπτουν στις προβλέψεις της εν λόγω οδηγίας. Η Ελλάδα είναι μέλος της Συνθήκης Σένγκεν όπως επίσης και οι χώρες:

Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Εσθονία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Νορβηγία


travelstyle.gr



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια