Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

TripAdvisor: Παραλία των Χανίων στις 6 καλύτερες στον κόσμο για οικογένειες με παιδιά

Μια ελληνική παραλία κατάφερε να μπει στις ταξιδιωτικές προτάσεις της TripAdvisor για τις καλύτερες ακτές που ενδείκνυνται για οικογένε...

Μια ελληνική παραλία κατάφερε να μπει στις ταξιδιωτικές προτάσεις της TripAdvisor για τις καλύτερες ακτές που ενδείκνυνται για οικογένειες.

Η παραλία Ελαφονήσι, στην Κρήτη, σύμφωνα με άρθρο της μεγάλης ταξιδιωτικής πλατφόρμας, ανήκει στις 6 καλύτερες για οικογενειακές διακοπές το 2019.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Και οι 6 παραλίες απέσπασαν διάκριση στα Travellers’ Choice Awards που απονεμήθηκαν την περασμένη εβδομάδα από την TripAdvisor, βάσει των κριτικών και της βαθμολογίας που συγκέντρωσαν από εκατομμύρια ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο.


Ακολουθήστε μας και στο instagram


Δείτε τις 6 καλύτερες για οικογενειακές διακοπές

Playa de Alcúdia, Μαγιόρκα


Η παραλία αυτή, η δέκατη καλύτερη στην Ισπανία, διαθέτει Γαλάζια Σημαία καθώς και όλες τις απαραίτητες υποδομές για οικογένειες (ντους, τουαλέτες, αποδυτήρια).


Ελαφονήσι, Κρήτη


Αναδείχθηκε ως η 22η καλύτερη παραλία στον κόσμο και αποτελεί μια περιπέτεια που θα αγαπήσουν οι επισκέπτες μικρής ηλικίας. Η άμμος είναι ροζ ενώ η παραλία είναι και λιμνοθάλασσα, προστατευμένη από τα ανοικτά από βράχους και νησάκια.


Bondi Beach, Αυστραλία


Είναι η όγδοη καλύτερη παραλία στον Ν. Ειρηνικό, ιδανική για σερφ, καθώς συχνά έχει ανέμους, αλλά με μια προστατευμένη ζώνη σηματοδοτημένη από 2 σημαίες.

Διαθέτει φιλικές προς τις οικογένειες εγκαταστάσεις όπως εύκολη πρόσβαση με καροτσάκια, παγκάκια για πικνικ, περιοχές μπάρμπεκιου και παιδότοπο.


Siesta Beach, Φλόριντα, ΗΠΑ


Η έκτη καλύτερη παραλία στις ΗΠΑ. Είναι όαση για τις  οικογένειες, χάρη στα ήσυχα τιρκουάζ νερά της, την αμμουδιά και τις φιλικές στα παιδιά υποδομές όπως παιδότοπος, τουαλέτες και επίβλεψη από ναυαγοσώστη.


İztuzu Beach, Dalyan, Τουρκία


Είναι η 15η καλύτερη παραλία στην Ευρώπη, και αποτελείται από μια μεγάλη αμμουδιά που διαχωρίζει την παραλία από τον ποταμό της περιοχής. Έχει ζεστά και ήρεμα νερά, ιδανικά για κολύμβηση. Είναι ιδανική για τις οικογένειες που αγαπούν τη φύση καθώς αποτελεί σημείο αναπαραγωγής της θαλάσσιας χελώνας.


Filey Beach, Yorkshire, Ην. Βασίλειο


Η έκτη καλύτερη παραλία στο Ην. Βασίλειο αποτελεί παράδεισο εξερεύνησης για τα παιδιά. Διαθέτει ένα μονοπάτι γύρω από την παραλία καθώς και ρωμαϊκά αρχαιολογικά ευρήματα. Επίσης, είναι γνωστή για τις φυσικές πισίνες που σχηματίζει, ιδανικές για παιδιά ενώ σε κοντινή απόσταση οι οικογένειες μπορούν να βρουν υποδομές, καφετέριες, παιδότοπο και γήπεδο γκολφ!


Πηγή: tornosnews.gr 




Διασχίζοντας με αυτοκίνητο τα 350 πιο ρομαντικά χιλιόμετρα του κόσμου!

Χαμός με Ικαριώτικο χορό που έγινε παγκόσμιο θέμα


Δείτε γιατί η Ελλάδα είναι η ομορφότερη χώρα στον κόσμο! (ΒΙΝΤΕΟ)




Σκέτη μαγεία: Μια ήσυχη παραλία μέσα σε αρχαιολογικό χώρο -Πολύ κοντά στην Αθήνα [εικόνες]


Κάθισμα Λευκάδας: Η παραλία με τα κρυστάλλινα νερά σε την ατελείωτη αμμουδιά!


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια