Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Συμβουλές για όσους κάνουν πρώτη φορά αεροπορικό ταξίδι με παιδί

Οκτώ βήματα που βοηθάνε στην προετοιμασία του Ένα αεροπορικό ταξίδι με παιδί σίγουρα δεν είναι και μία από τις ευκολότερες υποθέ...

Οκτώ βήματα που βοηθάνε στην προετοιμασία του
Ένα αεροπορικό ταξίδι με παιδί σίγουρα δεν είναι και μία από τις ευκολότερες υποθέσεις. Εδώ μια βόλτα θέλεις να βγεις και σε πιάνει πανικός με το τι έχεις να προετοιμάσεις. Η σωστή και μεθοδευμένη οργάνωση και προετοιμασία, και, στη συγκεκριμένη περίπτωση κάνει «θαύματα» γι’ αυτό δεν έχετε να αγχώνεστε για τίποτα, αρκεί να λάβετε σοβαρά υπόψη τις οκτώ βασικές και απλές συμβουλές που ακολουθούν.

    Κάντε αρκετές ώρες πριν check in. Σίγουρα δεν θέλετε να τρέχετε τελευταία στιγμή με ένα μωρό που κλαίει στην αγκαλιά σας.

    Κατά την παράδοση των αποσκευών σας αναζητήστε τη fast line, που παρέχεται κυρίως για ειδικές κατηγορίες ατόμων, όπως γονείς με μικρά παιδιά κ.α.

    Πάρτε μαζί σας ένα μικρό πτυσσόμενο καρότσι ως χειραποσκευή. Σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης σας θα έχετε πού να ξεκουράσετε το παιδάκι σας.

    Προτιμήστε να κλείσετε μια πτήση τις ώρες που συνήθως το παιδί σας κοιμάται (όσο εφικτό μπορεί να είναι, βέβαια, κάτι τέτοιο).

    Αν και τα παιδιά ηλικίας κάτω των 2 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο, στην περίπτωση που το ταξίδι σας είναι μεγάλο προτιμήστε να κλείσετε μία κανονική θέση (προσαρμόζοντας ένα πτυσσόμενο παιδικό κάθισμα), για να είστε άνετοι και οι δύο.

    Ετοιμάστε μία χειραποσκευή με τα απαραίτητα για το παιδί σας. Μην παραλείψετε να προσθέστε τα αγαπημένα παιχνίδια του και σνακ για ένα ευχάριστο ταξίδι.

    Κατά την διάρκεια της απογείωσης και της προσγείωσης προσπαθήστε να ταΐσετε το μωρό ή να του δώσετε την πιπίλα του. Τα μεγαλύτερα παιδιά καλό είναι να μασάνε μια τσίχλα ή κάποιο σνακ.

    Σε κάθε περίπτωση, συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας για το αν το παιδί είναι σε θέση να πραγματοποιήσει ένα αεροπορικό ταξίδι.

newsbeast
Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια