Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Ένα ελληνικό νησί ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως

Τα ετήσια βραβεία της διεθνούς φήμης τουριστικής πλατφόρμας TripAdvisor, «Travelers Choice Awards », διεξήχθησαν για ακόμη μία χρονιά και...

Τα ετήσια βραβεία της διεθνούς φήμης τουριστικής πλατφόρμας TripAdvisor, «Travelers Choice Awards», διεξήχθησαν για ακόμη μία χρονιά και ανάμεσα στις κατηγορίες που δημοσιεύθηκαν μέχρι στιγμής οι κορυφαίοι προορισμοί παγκοσμίως.

Μάλιστα, μεταξύ των 25 τοπ προορισμών στον πλανήτη, συμπεριλαμβάνεται (για ακόμη μία φορά) και ένας ελληνικός, ο οποίος κατάφερε να σκαρφαλώσει στην τέταρτη θέση της λίστας.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Αυτός δεν είναι άλλος από την πανέμορφη Κρήτη, η οποία αδιαμφισβήτητα κερδίζει τον επισκέπτη με τα αμέτρητα θέλγητρά της.


Η πιο «δύσκολη» παραλία των Κυκλάδων είναι ότι πιο ωραίο έχεις δει!


Από τις πανέμορφες παραλίες της –κάποιες μάλιστα συγκαταλέγονται και στις κορυφαίες της Μεσογείου– με τα κρυστάλλινα νέρα, άλλες με αμμουδερή ακρογιαλιά και άλλες με βότσαλο, τα γραφικά- παραδοσιακά χωριά και τις μυστικές ομορφιές της ενδοχώρας της, μέχρι το πλούσιο φυσικό περιβάλλον και τη μεγάλη γκάμα σε δυνατότητες δραστηριοτήτων η Κρήτη δεν μπορεί να εξαντληθεί σε μία μόνο επίσκεψη.

Στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των χρηστών του TripAdvisor αναδείχθηκε η κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της Αγγλίας, με το λαμπερό Παρίσι να ακολουθεί στη δεύτερη και την Αιώνια Πόλη στην Τρίτη.


Sold out κάθε μέρα: Η παραλία-όνειρο που δίνεις μάχη για μια ξαπλώστρα !!!


Μετά την Κρήτη, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση, βρίσκεται το Μπαλί στην Ινδονησία, το οποίο συμπληρώνει και την πρώτη πεντάδα.

[ΠΗΓΗ]


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Δεν υπάρχουν σχόλια