Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Οι αεροπορικές ανταποκρίσεις που συμφέρουν

Θέλεις να πας Σκανδιναβία ή Λισαβώνα , αλλά δεν έχεις λεφτά; Έχουμε τον τρόπο να σου στοιχίσει λιγότερα από 100€ πήγαινε-έλα. τη...

Θέλεις να πας Σκανδιναβία ή Λισαβώνα, αλλά δεν έχεις λεφτά; Έχουμε τον τρόπο να σου στοιχίσει λιγότερα από 100€ πήγαινε-έλα.

της Ηρώς Κουνάδη

Υπάρχει τρόπος να πας, για παράδειγμα, Σκανδιναβία με λίγα; Υπάρχει –απλά θέλει λίγη έξτρα οργάνωση από μέρους σου, και ένα μικρό μεν υπαρκτό δε ρίσκο. Τι ρίσκο είναι αυτό; Ότι αν χάσεις την δεύτερη πτήση που έχεις κλείσει, δεν παίρνεις πίσω τα λεφτά σου, ούτε μπαίνεις στην επόμενη διαθέσιμη, όπως συμβαίνει με τις «παραδοσιακές» ανταποκρίσεις που πουλάνε οι μεγάλες εταιρείες.

Αν ας πούμε κλείσεις εισιτήρια με British Airways Αθήνα-Νέα Υόρκη με στάση στο Λονδίνο, αυτή είναι μια παραδοσιακή ανταπόκριση, και αν η British καθυστερήσει να φύγει από την Αθήνα τόσο ώστε να χάσεις την σύνδεση, θα σε βάλει στην επόμενη διαθέσιμη πτήση από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη. Αν αγοράσεις από τη Ryanair ένα εισιτήριο Αθήνα-Μιλάνο και ένα άλλο Μιλάνο-Ελσίνκι, αυτή είναι μια «ανταπόκριση» που την έχεις φτιάξει μόνος σου, άρα έχει το ρίσκο που λέγαμε στην αρχή. Ωραία; Ωραία.

Το Μιλάνο, λοιπόν που λες, έχει πολύ φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από την Αθήνα με Ryanair (της τάξης των 50€ πήγαινε-έλα) και πολλές, πάρα πολλές πτήσεις προς την υπόλοιπη Ευρώπη, και –κυρίως− προς μέρη που εμείς εδώ στη γωνιά μας τα θεωρούμε παραδοσιακά ακριβούς προορισμούς όσον αφορά τα αεροπορικά τους. Πώς θα σου φαινόταν, ας πούμε, μια Στοκχόλμη με 38€ πήγαινε-έλα; Ένα Εδιμβούργο με 44€; Ένα Όσλο με 37€; Μια Πράγα με 34€; Ή μια Λισαβώνα με 36€; Όλα αυτά συνολικά, μαζί με την πτήση από Αθήνα βγαίνουν κάτω από 100€ −ενώ «παραδοσιακά», για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης, η Λισαβώνα ας πούμε παίζει κάπου κοντά στο 300άρι από την Αθήνα.

Αντίστοιχες τιμές παίζουν, πάλι με Ryanair, και από Βαρσοβία: Με 40€ έχεις ένα εισιτήριο πήγαινε-έλα από Αθήνα, και από εκεί με άλλα 20€ πας κι έρχεσαι Γκέτερμποργκ (στη Σουηδία), με 32€ Σεβίλλη, στον ισπανικό νότο, με 34€ Παρίσι και με 26€ Πάλμα ντε Μαγιόρκα, επειδή ο χειμώνας είναι για τους λούζερς.

Άλλο παράδειγμα: Κλείνεις με τη Wizzair το Αθήνα-Βουδαπέστη με 75€ πήγαινε-έλα, και από εκεί πας μια Γλασκόβη με 44€, ένα Πόρτο στην Πορτογαλία με άλλα 75€, ή μια Ποντγκόριτσα (στο Μαυροβούνιο, επειδή είσαι τεμπέλης και βαριέσαι να οδηγείς) μόλις με 25€, πήγαινε-έλα πάντα.


in2life



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Δεν υπάρχουν σχόλια