Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Βερολίνο : Οι εορτασμοί που το κάνουν top προορισμό για το 2019!

Δες τις σημαντικές επετείους που θα γίνουν πόλος έλξης! Yπάρχει λόγος που αποτελεί τοπ φετινό προορισμό το Βερολίνο και δεν είν...

Δες τις σημαντικές επετείους που θα γίνουν πόλος έλξης!

Yπάρχει λόγος που αποτελεί τοπ φετινό προορισμό το Βερολίνο και δεν είναι άλλος από τις επετείους της πόλης. Πιο συγκεκριμένα, 100 χρόνια πέρασαν από την ίδρυση της αρχιτεκτονικής σχολής Bauhaus και 30 χρόνια από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου και το Βερολίνο γίνεται must προορισμός.

Το κίνημα Bauhaus ενέπνευσε και επηρέασε την παγκόσμια αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό της από την ίδρυσή του, το 1919. Το διάσημο μουσείο Bauhaus Archiv είναι σε διαδικασία ανακαίνισης, κλειστό για το κοινό, και ένας προσωρινός χώρος θα φιλοξενήσει εκθέματα για την σημαντική αυτή επέτειο! Μάλιστα, ενόψει των εορτασμών, το εναρκτήριο Φεστιβάλ Bauhaus θα πραγματοποιηθεί στην Ακαδημία er Künst στις 16-24 Ιανουαρίου.



Παράλληλα, στις 9 Νοεμβρίου 2019, οι εικόνες της πτώσης του Τείχους του Βερολίνου γιορτάζουν την 30η επέτειό τους. Με την ευκαιρία του σημαντικού για την πόλη εορτασμού, ένας μεγάλος αριθμός εκδηλώσεων στο Βερολίνο θα ασχοληθεί µε θέματα όπως την επανένωση, την κατασκευή του Τείχους, τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου και την πτώση του Τοίχους από την Ειρηνική Επανάσταση του 1989.

Φυσικά, πολλαπλές εκδηλώσεις, κυρίως τέχνης, θα λάβουν χώρα καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Εκθέσεις φωτογραφίας, θεατρικές παραστάσεις, προβολές και συναυλίες θα πραγματοποιούνται σε ολόκληρη την πόλη.



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

offmagazine

Δεν υπάρχουν σχόλια