Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Μια βεράντα “στην άκρη του κόσμου”!

Στο εστιατόριο Le Panoramique , στο Σαμονί στη νοτιοανατολική Γαλλία , έχετε το Mer de Glace στα “πόδια σας”. Σε μια ατμόσφαιρα...

Στο εστιατόριο Le Panoramique, στο Σαμονί στη νοτιοανατολική Γαλλία, έχετε το Mer de Glace στα “πόδια σας”.

Σε μια ατμόσφαιρα τόσο σύγχρονη όσο και αυθεντική, βρείτε τη γοητεία ενός πρώην γαλακτοκομείου με industrial πλέον στυλ.

Το κεραμικό πλακάκι, οι νότες ξύλου, και το απλό αλλά εκλεπτυσμένο ντεκόρ αφήνουν όλη την ομορφιά στην εκπληκτική θέα του Petit Dru και του Mer de Glace. Στο εστιατόριο θα δοκιμάσετε πιάτα από τη γαλλική κουζίνα.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!




Το καλοκαίρι, απολαύστε την υπέροχη βεράντα που σας δίνει την εντύπωση ότι είστε “στην άκρη του κόσμου”. Μια ασυνήθιστη εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε!

Δείτε παρακάτω την εντυπωσιακή βεράντα του εστιατορίου:




travelstyle


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια