Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Ένα φανταστικό τουριστικό θέρετρο στο Αυστριακό Τιρόλο!

To κεφαλοχώρι Grinzens βρίσκεται στο Αυστριακό Τιρόλο , μόλις 13 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ίνσμπρουκ της πρωτεύουσας του ομόσπονδου κ...

To κεφαλοχώρι Grinzens βρίσκεται στο Αυστριακό Τιρόλο, μόλις 13 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ίνσμπρουκ της πρωτεύουσας του ομόσπονδου κρατιδίου.


Στον ομώνυμο δήμο περιλαμβάνονται τα χωριά Obergrinzens και Untergrinzens, Neder, Tafl και Brandegg.



Το οικόσημο του Γκρίντζενς είναι ιδιαίτερο. Έχει πράσινα και κίτρινα φύλλα. Άλλωστε και το όνομα του χωριού σημαίνει κλαδιά. Το όνομα έχει καταγραφεί για πρώτη φορά το 1286, ενώ παλαιότερα στην ίδια περιοχή υπήρχε βοσκότοπος.



Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην περιοχή καλλιεργείτο λινάρι που ήταν και η κύρια οικονομική δραστηριότητα του χωριού.



Σήμερα είναι δημοφιλές τουριστικό θέρετρο στο Τιρόλο. Πόλος έλξης είναι η γραφική κοιλάδα Sellraintal. Βρίσκεται σε υψόμετρο 970 μέτρα και έχει περίπου 1400 κατοίκους.

Πηγή: cnn


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια