Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Σιντριβάνι στο Ντουμπάι «χορεύει» στο “Ι will always love you” και είναι φαντασμαγορικό!

Το σιντριβάνι στο Ντουμπάι είναι γνωστό σε όλους, είτε έχουν επισκεφθεί την πόλη είτε όχι, και ο λόγος είναι οι καθημερινές παραστάσει...

Το σιντριβάνι στο Ντουμπάι είναι γνωστό σε όλους, είτε έχουν επισκεφθεί την πόλη είτε όχι, και ο λόγος είναι οι καθημερινές παραστάσεις νερού που γίνονται παρουσία πολλών ντόπιων και επισκεπτών.


Σε μία από αυτές λοιπόν το νερό χορεύει σε ρυθμούς Witney Huston και στο τραγούδι “Ι will always love you” και το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Τόσο η μουσική και οι στίχοι όσο και το απίθανο χορευτικό του νερού συμπληρώνουν το σκηνικό, που συνθέτει μια εντυπωσιακή εικόνα!






newside


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια