Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Ώρα για ταξιδάκι; Ανταποκριθείτε στο κάλεσμα του μεσογειακού Παλέρμο!

Πολιτιστική πρωτεύουσα 2018 και πρωτεύουσα της αυτόνομης περιοχής της Σικελίας το Παλέρμο είναι ένας ειδυλλιακός προορισμός που θα σας μ...

Πολιτιστική πρωτεύουσα 2018 και πρωτεύουσα της αυτόνομης περιοχής της Σικελίας το Παλέρμο είναι ένας ειδυλλιακός προορισμός που θα σας μαγέψει κάθε εποχή του χρόνου.


Παρά το βίαιο παρελθόν του (υπήρξε «αρχηγείο» της σικελικής μαφίας), το Παλέρμο είναι μία πανέμορφη πόλη γεμάτη μνημεία και αξιοθέατα ήδη από την αρχαιότητα.




To καλά κρυμμένο τοπίο στην Τοσκάνη που πρέπει να ανακαλύψετε!







Διαθέτει ένα πλούσιο ιστορικό, καθώς και όλα τα ατού μίας σύγχρονης πόλης, όπως ανώτατες σχολές, ναύσταθμο, ναυπηγεία, βιομηχανίες μεταξουργίας και υφαντουργίας, καθώς και ένα σπουδαίο λιμάνι με μεγάλη εμπορική κίνηση. Επιπλέον, το υπέροχο μεσογειακό κλίμα του, το καθιστά μία εξαιρετική ταξιδιωτική πρόταση για κάθε εποχή.

To Palermo έχει επιστρέψει δυναμικά στην τουριστική δράση και συναρπάζει τον επισκέπτη με τις πολυπολιτισμικές επιρροές του, τη μοναδική κουλτούρα του, τα αναρίθμητα αξιοθέατα, την εξαιρετική γαστρονομία και το ανανεωμένο αστικό τοπίο, το οποίο αναπτύσσεται συνεχώς.

Το travelstyle.gr συγκέντρωσε για εσάς τα 15 must see αξιοθέατα του Palermo, ώστε να οργανώσετε γρήγορα και εύκολα εκεί την επόμενή σας απόδραση. Δείτε τα στις ακόλουθες φωτογραφίες!



Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


1. Πανοραμική του λιμανιού





Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!


2. Αρχαιολογικό Μουσείο Palermo



Ακολουθήστε μας και στο instagram


3. Παλάτι Abatellis 




Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!




4. Αγορά Ballaro



5. Κατακόμβες των Καπουτσίνων μοναχών



6. Καθεδρικός του Palermo



7. Καθεδρικός Monreale



8. Palazzo Mirto



9. Θέατρο Politeama



10. Quattro Canti, η συμβολή τεσσάρων οδών



11. Εκκλησία San Giovanni degli Eremiti



12. Εκκλησία Santa Maria dell’Ammiragli



13. Θέατρο Massimo Vittorio Emanuele



14. Βοτανικός κήπος και Villa Giulia



15. Το παρεκκλήσι Palatine











Δείτε, εδώ, τα 10 καλύτερα café της Ρώμης!













Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια