Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Χριστούγεννα στη Βιέννη μέσα από φωτογραφίες (pics)

Η μαγεία των γιορτών πρωταγωνιστεί στην πόλη της Βιέννης με χιλιάδες λαμπάκια, δεκάδες χριστουγεννιάτικα δέντρα και άφθονη χρυσόσκονη ...



Η μαγεία των γιορτών πρωταγωνιστεί στην πόλη της Βιέννης με χιλιάδες λαμπάκια, δεκάδες χριστουγεννιάτικα δέντρα και άφθονη χρυσόσκονη να γεμίζουν κάθε γωνιά.


Η προαναφερθείσα ατμόσφαιρα έχει κατατάξει τον προορισμό αυτό ανάμεσα στους πλέον αγαπημένους για τις γιορτές των Χριστουγέννων με εκατομμύρια επισκέπτες να την επιλέγουν για μαγικές γιορτές. Σήμα κατατεθέν της στολισμένης Βιέννης και οι υπαίθριες αγορές, οι συναυλίες στους δρόμους, το ζεστό παραδοσιακό κρασί που σερβίρεται στους περαστικούς, οι παραδοσιακές λιχουδιές.



Το παραμύθι συμπληρώνεται από την αγορά Rathausplatz, μπροστά από το δημαρχείο, όπου το εορταστικό περιβάλλον ξεπερνά κάθε φαντασία και γίνεται κάθε χρόνο ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα μέρη του κόσμου! 


Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από τη γιορτινή Βιέννη στην gallery που ακολουθεί:









 














reader






Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια