Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Ήρθαν τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο: Η Oxford Street φόρεσε τα γιορτινά της!

Τα Χριστούγεννα καλωσορίζει η διασημότερη οδός του Λονδίνου, η Oxford Street, η οποία την περασμένη Τρίτη στολίστηκε με φωτάκια, μπάλες κ...

Τα Χριστούγεννα καλωσορίζει η διασημότερη οδός του Λονδίνου, η Oxford Street, η οποία την περασμένη Τρίτη στολίστηκε με φωτάκια, μπάλες και λαμπιόνια, δίνοντας στην ατμόσφαιρα μία νότα παραμυθένια, ενώ ακολούθησαν πολλά μαγαζιά και πολυκαταστήματα  επί της οδού.



Την τιμητική τους, λοιπόν, έχουν για μία ακόμα χρονιά οι χριστουγεννιάτικες μπάλες, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί έτσι στην Oxford Street ώστε να μοιάζουν σαν και αιωρούνται. Βέβαια ο στολισμός δεν έχει αλλάξει κατά πολύ από πέρσι, αν και ακόμη δεν έχει στολιστεί μεγάλο μέρος της πόλης.




Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί σε Ελλάδα- εξωτερικό για τα Χριστούγεννα








Η Oxford Street είναι πιο εντυπωσιακή το βράδυ, όταν τα κόκκινα χαρακτηριστικά λεωφορεία του Λονδίνου περνούν κάτω από τις χριστουγεννιάτικες μπάλες, δημιουργώντας ένα σκηνικό βγαλμένο από καρτ ποστάλ.



Φέτος, έχει προστεθεί και μία κατασκευή με χρωματιστά φωτάκια που γράφει London Calling, καλώντας έτσι τους λάτρεις του Λονδίνου να επισκεφτούν την όμορφη πόλη τα Χριστούγεννα.



Με λαμπάκια έχουν γεμίσει και αρκετά κτίρια στην Oxford Street, ενώ οι βιτρίνες έχουν αρχίσει σιγά σιγά να γεμίζουν με κορδέλες και χριστουγεννιάτικα κουτιά.










Οι 10 καλύτεροι προορισμοί για Χριστούγεννα στην Ευρώπη











Οι πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης τα Χριστούγεννα







Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια