Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Ρώμη: Η πόλη που σε απογειώνει!

Ο αγαπημένος ιταλικός προορισμός , και όχι άδικα, θεωρείται το κέντρο του κόσμου εδώ και αιώνες. Θα σε ταξιδέψει στο παρελθόν, θα σε γο...



Ο αγαπημένος ιταλικός προορισμός, και όχι άδικα, θεωρείται το κέντρο του κόσμου εδώ και αιώνες. Θα σε ταξιδέψει στο παρελθόν, θα σε γοητεύσει, θα σε εμπνεύσει και τελικά θα εθιστείς στην ομορφιά της.


Αξιοθέατα... για όλους!


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Κολοσσαίο: Από τα γνωστότερα αξιοθέατα παγκοσμίως και από τα πιο σημαντικά. Η σπουδαία αυτή αρένα των μονομάχων είναι το μεγαλύτερο και επιβλητικότερο αμφιθέατρο της αρχαιότητας.





Φόρουμ / Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά: Δίπλα από το Κολοσσαίο εξαπλώνεται και η Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά. τα ερείπια της οποίας παίρνουν ζωή στο αντίκρισμα τους και σε μεταφέρουν σε άλλη εποχή.




Πιάτσα ντι Σπάνια: Εκεί θα βρεις και τη διάσημη Σκαλινάτα, στολισμένη με αζαλέες τους ανοιξιάτικους μήνες, που σου δείχνει το δρόμο προς την εκκλησία Τρινιτά ντέι Μόντι.






Εθνικό Μνημείο του Βιτόριο Εμανουέλε Β': Το εντυπωσιακό αυτό μαρμάρινο μνημείο διακρίνεται από παντού, με τα δύο αγάλματα της θεάς Νίκης να εξυμνούν την Ιταλία.




Φοντάνα Ντι Τρέβι: Δεν υπάρχει ώρα που θα επισκεφτείς το μεγαλοπρεπές σιντριβάνι και δεν θα σφύζει από κόσμο. Το βράδυ φωταγωγείται και είναι σίγουρο ότι θα σε μαγέψει.





Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!





Πάνθεον: Αφιερωμένο σε όλες τις θεότητες, όπως δηλώνει και η ονομασία του, αποτελεί το μεγαλύτερο ρωμαϊκό μνημείο που έχει διασωθεί έως σήμερα. Έπειτα από 2.000 χρόνια, βρίσκεται ακόμα σε εξαιρετική κατάσταση και αξίζει να επισκεφτείς το εσωτερικό του.




Καστέλ Σαντ' Άντζελο: Το διάσημο κάστρο όπου γυρίστηκαν σκηνές από τη ταινία «Κώδικας Ντα Βίντσι», δίπλα στο ποταμό Τίβερη. Γίνεται να μην το επισκεφτείς;




Πιάτσα Ναβόνα: Από τις πιο γνωστές πλατείες στη Ρώμη και από τις πιο όμορφες. Εκεί θα αντικρίσεις και τη θαυμάσια δημιουργία του Μπορρομίνι, τη μαρμάρινη εκκλησία Σάντ' Ανιέζε ιν Άγκονε.




Η Βασιλική του Αγίου Πέτρου: Η διασημότερη και μεγαλύτερη εκκλησία στο κόσμο, το κέντρο του καθολικισμού και οικεία του πάπα, βρίσκεται στο Βατικανό και αναμφισβήτητα είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό θα δείτε.





Μουσείο του Βατικανού: Μπορείς να δεις επιτέλους και από κοντά τη Καπέλα Σιστίνα, το αριστούργημα του Μικελάντζελο.





Η ομορφιά της Ρώμης κρύβεται στα στενάκια της


Μια ζωγραφιά ο ουρανός

Αν θέλεις να απολαύσεις ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα, η Βίλα Μποργκέζε σε περιμένει. Με θέα την Piazza del Popolo στο πιάτο σου.

Pizza, pasta, spritz

Στη περιοχή Trastevere θα νιώσεις πραγματικά Ιταλός και θα γευθείς απίστευτη παραδοσιακή ιταλική κουζίνα. Εξάλλου, μία πίτσα την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα. Τι, όχι; Μήπως καλύτερα μακαρόνια; Μήπως ακόμα καλύτερα να δοκίμαζες καλαμαράκια για τα οποία φημίζεται η Ρώμη; Και αν τα συνόδευες με aperol spritz; Και μετά; Ένα εσπρεσάκι ή ένα καπούτσο (όπως το λένε οι Ιταλοί), σε κάποιο από τα αμέτρητα γραφικά σοκάκια της Ρώμης. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να βάλεις στην άκρη το φρέντο και να πάρεις μια δόση από πραγματική Ιταλία.






Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!






reader





Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!




Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια