Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Η απίθανη ταξιδιωτική εμπειρία που μόνο η Φινλανδία μπορεί να προσφέρει

Lucky Ranch Snow Igloo το λένε και δεν είναι μια σκηνή στο παγωμένο τοπίο της Φινλανδίας , αλλά ένα πραγματικό ιγκλού Lucky Ran...

Lucky Ranch Snow Igloo το λένε και δεν είναι μια σκηνή στο παγωμένο τοπίο της Φινλανδίας, αλλά ένα πραγματικό ιγκλού

Lucky Ranch Snow Igloo το λένε και δεν είναι μια σκηνή στο παγωμένο τοπίο της Φινλανδίας, αλλά ένα πραγματικό ιγκλού που περιμένει τον περιπετειώδη ταξιδιώτη.







Εγκατεστημένο σε μια φάρμα αλόγων, το ιγκλού είναι μια αληθινή καλύβα από πάγο που χτίζεται εκ νέου κάθε χειμώνα, όπως ακριβώς το φαντάζεσαι δηλαδή.






Στο παγωμένο εσωτερικό του θα βρεις κρεβάτια και υπνόσακους, προτείνεται πάντως να φέρεις και δικά σου πράγματα που θα σε κρατήσουν ζεστό, μιας και μέσα στο ιγκλού επικρατούν θερμοκρασίες κάτω του μηδενός.


Ακολουθήστε μας και στο instagram




Αν δεν αντέχεις το καταραμένο κρύο, υπάρχει και ένα σπίτι εκεί παραδίπλα που μπορείς να μείνεις παρέχοντας όλες τις ανέσεις, όπως θέρμανση, ντους και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.


Τη μέρα μπορείς να κάνεις πολλές δραστηριότητες, τίποτα ωστόσο δεν συγκρίνεται με τη νυχτερινή φαντασμαγορία που μόνο το Βόρειο Σέλας μπορεί να προσφέρει!

Κοστίζει 130 ευρώ τη βραδιά και παρέχεται από την πλατφόρμα της Αirbnb…






news








Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!






Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια