Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Γαλλία: Περάστε μία βραδιά στο πιο γλυκό σαλέ της χώρας!

Είστε οι απόλυτοι λάτρεις της σοκολάτας σε όλες τις εκδοχές της; Ίσως καταφέρουμε να σας δώσουμε μία ακόμη… Ο εικαστικός Jean-...

Είστε οι απόλυτοι λάτρεις της σοκολάτας σε όλες τις εκδοχές της; Ίσως καταφέρουμε να σας δώσουμε μία ακόμη…


Ο εικαστικός Jean-Luc Declouseau, γνωστός στην Γαλλία για τα έργα του από σοκολάτα, κατάφερε να δημιουργήσει ένα άκρως πρωτότυπο και γευστικό αξιοθέατο, ένα σαλέ σχεδόν αποκλειστικά από σοκολάτα.



Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!







Το κτήριο δημιουργήθηκε με περίπου 1,5 τόνους σοκολάτας, η οποία έχει τοποθετηθεί τόσο στους τοίχους, όσο και στην οροφή, στο τζάκι, στη βιβλιοθήκη, ακόμη και στην μικρή εξωτερική λίμνη για τις πάπιες. Βρίσκεται -όπως είναι αναμενόμενο- στο Μουσείο της πόλης Sèvres, μπορεί, ωστόσο, να φιλοξενήσει έως τέσσερις ανθρώπους, οι οποίοι θα απολαύσουν το δείπνο και το πρωινό τους στον κήπο.


Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!





Ήδη ο διαδικτυακός τόπος κράτησης δωματίων ξενοδοχείου, Booking, έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του το γλυκό σαλέ και δίνει τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να το νοικιάσει για μια και μόνη βραδιά με κόστος που δεν υπερβαίνει τα 70 ευρώ.

travelstyle


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια