Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Rovinj, Κροατία. Μια από τις ωραιές "κρυφές γωνιές" της Ευρώπης

Σε λίστα του Αμερικανικού δικτύου CNN, το Rovinj (Ρόβινι) περιλαμβάνεται μεταξύ των δεκατριών (13) "κρυφών γωνιών" της Ευρ...

Σε λίστα του Αμερικανικού δικτύου CNN, το Rovinj (Ρόβινι) περιλαμβάνεται μεταξύ των δεκατριών (13) "κρυφών γωνιών" της Ευρώπης.


Σύμφωνα με τους συντάκτες είναι τοποθεσίες εξαιρετικού τουριστικού ενδιαφέροντος, που όμως δεν είναι ιδιαίτερα γνωστές στους περισσότερους ταξιδιώτες.


Ακολουθήστε μας και στο instagram


Το Rovinj είναι μια παραθαλάσσια πόλη στην Κροατία με δεκαπέντε χιλιάδες κατοίκους οι οποίοι μιλούν Ιταλικά και Κροατικά. Βρίσκεται στη χερσόνησο της Ίστριας, στις ακτές της βόρειας Αδριατικής.







Μοιάζει με νησί αλλά δεν είναι. Αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας. Αρχιτεκτονικά συνδυάζει την Τοσκάνη με τη Βενετία, ενώ η ατμόσφαιρα ειδικά στην Παλιά Πόλη, σας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο.














Η κύρια οικονομική δραστηριότητα του Rovinj είναι ο τουρισμός και η περίοδο αιχμής είναι από το Μάιο ως το Σεπτέμβριο.





Το θέλεις ακόμα ποιο φθηνά; Κανε Δωρεάν εγγραφή στο pigogo και κλείσε το εισιτήριο και το ξενοδοχείο από το pigogo για να πάρεις επιστροφή χρημάτων για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος!!!






Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Ένα από τα σημεία εκκίνησης είναι η εκκλησία της Αγίας Ευφημίας, ενώ ο κεντρικός δρόμος για βόλτα είναι η πεζοδρομημένη οδός Carrera.







Η Παλιά Πόλη διαθέτει πολλά εστιατόρια, καφέ, μπαρ καταστήματα, χώρους τέχνης κτλ για τους τουρίστες, που όμως τα περισσότερα είναι ανοιχτά μόνο την περίοδο τουριστικής αιχμής.

Όσο για την πρόσβασή σας, αν επιλέξετε το αεροπλάνο τα τρία πλησιέστερα αεροδρόμια είναι της Πούλα, της Ριέκα και της Τεργέστης. Επίσης, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου υπάρχει άμεση ακτοπλοϊκή σύνδεση με Sea Jet, μεταξύ Βενετίας, Ραβένα και Casenatico με το Ρόβινι. Η απόσταση από το Ζάγκρεμπ είναι 250 χλμ και από Βενετία 270 χλμ.



Πηγή: Omorfa Taxidia





Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!




Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια