Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Coast Starlight: Η πιο μαγευτική διαδρομή με τρένο στην Αμερική

Ένας από τους πιο όμορφους και συναρπαστικούς τρόπους για να εξερευνήσετε τον σχετικά άγνωστο φυσικό πλούτο της Αμερικής είναι –χωρίς α...

Ένας από τους πιο όμορφους και συναρπαστικούς τρόπους για να εξερευνήσετε τον σχετικά άγνωστο φυσικό πλούτο της Αμερικής είναι –χωρίς αμφιβολία- το εκπληκτικό τρένο Coast Starlight της αμερικανικής σιδηροδρομικής εταιρίας Amrak.


Με σημείο έναρξης το Σιάτλ και άφιξη στο Λος Άντζελες, θα περάσετε πασίγνωστες περιοχές των Η.Π.Α., όπως Ουάσινγκτον, Όρεγκον και Καλιφόρνια, ενώ θαυμάζετε επιβλητικά βουνά, πυκνά δάση, καταπράσινες πεδιάδες και τα υπέροχα νερά του Ειρηνικού Ωκεανού.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Επιπλέον, παρά το γεγονός, ότι πολλοί θα περίμεναν η τιμή για μια τόσο ονειρική διαδρομή να είναι τσιμπημένη, το ποσό των 97 δολαρίων έρχεται να διαψεύσει κάθε προσδοκία και να προσθέσει το Coast Starlight στη wishlist κάθε φανατικού travel addict.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Ένα ταξίδι, εμπειρία ζωής, με ένα από τα πιο πολυτελή τρένα του κόσμου!






Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!


Τεράστια παράθυρα και άνετα καθίσματα προσφέρουν την πιο απολαυστική θέα, ενώ το ταξίδι διαρκεί πάνω από 35 ώρες και περιλαμβάνει 30 προορισμούς, μεταξύ των οποίων Πόρτλαντ, Σακραμέντο, Σαν Φρανσίσκο και Σάντα Μπάρμπαρα, καθώς και εμβληματικά φυσιολατρικά αξιοθέατα, όπως την Οροσειρά Κασκέιντ, το όρος Σάστα, το Κανάλι της Σάντα Μπάρμπαρα και την ακτή του Ειρηνικού.


Αν θέλετε να προσθέσετε μερικές επιπλέον επιλογές για να κάνετε το ταξίδι σας ακόμα πιο ξεχωριστό, μπορεί να κλείσετε τη θέση “Superliner Roomette”, η οποία περιλαμβάνει δική σας καμπίνα με κρεβάτι και παράθυρο, για prive θέα. Τέλος, υπάρχει και η Business class θέση, όπου δοκιμάζετε ένα εξαιρετικό μενού κρασιών και τυριών.


Φυσικά, η τιμή και στις δυο περιπτώσεις ανεβαίνει, αν έχετε, ωστόσο, τη δυνατότητα να τα διαθέσετε, η εμπειρία που θα βιώσετε σίγουρα θα σας ανταμείψει!





Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.amtrak.com/coast-starlight…



Ντουμπάι: 63 βαθμούς Κελσίου και τα δέντρα αρχίζουν να καίγονται μόνα τους! (ΒΙΝΤΕΟ) !!!





Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια