Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή γέφυρα του πλανήτη- Δείτε την!

Ένα καναδικό χιονοδρομικό θέρετρο έχει εγκαινιάσει μια νέα γέφυρα που κρέμεται χιλιάδες μέτρα πάνω από το έδαφος και χωρίς αμφιβολία θα...

Ένα καναδικό χιονοδρομικό θέρετρο έχει εγκαινιάσει μια νέα γέφυρα που κρέμεται χιλιάδες μέτρα πάνω από το έδαφος και χωρίς αμφιβολία θα τρομάξει ακόμα και τους πιο τολμηρούς.

Βρίσκεται σε ύψος 2.000 μέτρων πάνω από το έδαφος της κοιλάδας Whistler και ονομάζεται Cloudraker Skybridge. Θεωρείται ότι είναι μια από τις υψηλότερες γέφυρες στη Βόρεια Αμερική και έχει μήκος 130 μέτρα, μια απόσταση αρκετά μεγάλη για να τη διασχίσει κανείς πάνω σε διάτρητο δάπεδο.




Η γέφυρα είναι ανοιχτή όλο το χρόνο και κατασκευαστικά αποτελείται από χάλυβα. Σκαρφαλωμένη στην κορυφή του West Ridge, οι επισκέπτες διασχίζοντάς της μπορούν να απολαύσουν θέα 360 ° στα βουνά της περιοχής.








ΠΗΓΗ: perierga.gr




Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια