Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Παράξενες παραδόσεις σε όλο τον κόσμο

Οι παραδόσεις συναποτελούν τον πολιτισμό ενός λαού και πολλές από αυτές τηρούνται ευλαβικά κάθε χρόνο. Ας ανακαλύψουμε μερικέ...

Οι παραδόσεις συναποτελούν τον πολιτισμό ενός λαού και πολλές από αυτές τηρούνται ευλαβικά κάθε χρόνο.


Ας ανακαλύψουμε μερικές από τις πιο περίεργες παραδόσεις σε όλο τον κόσμο.

Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Ακολουθήστε μας και στο instagram


Ισπανία



Κάθε καλοκαίρι, χιλιάδες άνθρωποι πάνω σε άλογα συγκεντρώνονται στη νότια Ισπανία, για να γιορτάσουν μια εκδήλωση στα πλαίσια του εορτασμού της Πεντηκοστής, που ονομάζεται «Προσκύνημα του Eλ Ροκί».


24+1 ταξίδια που ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να κάνετε!!


Ρουμανία



Οι νονές και οι γυναίκες συγγενείς ενός μωρού που μόλις έχει βαφτιστεί στη Ρουμανία μαζεύονται για να το λούσουν και να του εξασφαλίσουν μια ζωή γεμάτη υγεία, πλούτο, χαρά και σοφία.


10 εκπληκτικής ομορφιάς τοπία στον ωκεανό


Ισραήλ






Στην Ιερουσαλήμ, ένας ραβίνος ευλογεί ένα 13χρονο αγόρι που γιορτάζει το «bar mitzvah» του, την τελετή στην οποία αναλαμβάνει τις ευθύνες ενός ενήλικου Εβραίου άνδρα.


Ισπανία



Τα αναγνωρισμένα από την UNESCO φεστιβάλ Castell της Καταλονίας απαιτούν ομαδική δουλειά, δύναμη και δεξιότητες για την κατασκευή ανθρώπινων πύργων, που φτάνουν πολλές φορές τα εννέα ή δέκα επίπεδα.



Ινδία



Κάθε βράδυ, οι κάτοικοι του Βαρανάσι επιδίδονται στο «Ganga Aarti», μια τελετή για να τιμήσουν τον ποταμό Γάγγη. Οι άνθρωποι από ολόκληρη την Ινδία παρακολουθούν τουλάχιστον μια φορά από κοντά στη ζωή τους την τελετή.




Λάος



Στο φεστιβάλ Bun Bang Fai στο Βαν Νιενγκ, οργανώνεται ένας αγώνας πυραύλων ενθαρρύνοντας τις βροχές να δώσουν το έναυσμα για τη φθινοπωρινή περίοδο.





Ινδία



Χιλιάδες βουδιστές άνδρες και γυναίκες προσεύχονται για την ειρήνη και την ευημερία όλης της ανθρωπότητας κατά τη διάρκεια της εξαντλητικής τελετής «Gochak». Οι προσκυνητές πέφτουν στο χώμα και προσεύχονται μετά από ένα εξαντλητικό ταξίδι πολλών ωρών.

perierga





Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια