Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Αυτό το ξενοδοχείο έχει πάντα Χριστούγεννα

Το Inn at Christmas Place, είναι ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο Τενεσί των ΗΠΑ και γιορτάζει τα Χριστούγεννα 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρ...

Το Inn at Christmas Place, είναι ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο Τενεσί των ΗΠΑ και γιορτάζει τα Χριστούγεννα 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού μπορείτε να απολαύσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Το ξενοδοχείο άνοιξε για πρώτη φορά το 2007 και διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να σας βάλει στο πνεύμα των Χριστουγέννων ανεξαρτήτως εποχής και καιρικών συνθηκών.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!




Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Στην είσοδο συνήθως υπάρχει ένας Άγιος Βασίλης που καλωσορίζει τους επισκέπτες τραγουδώντας. Στο λόμπι βρίσκεται μόνιμα ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο αρκετά μεγάλο και εντυπωσιακό ενώ η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση «εξαπλώνεται» σε κάθε όροφο του ξενοδοχείου. Διαθέτει ακόμα δυο πισίνες, υδρομασάζ και κατάστημα με τα απαραίτητα χριστουγεννιάτικα είδη.

Για όσους λατρεύουν τα Χριστούγεννα τα καλά νέα δε σταματούν εδώ γιατί το ξενοδοχείο προσφέρει τη Santa Suite. Είναι το πιο… χριστουγεννιάτικο δωμάτιο γεμάτο δέντρα, στεφάνια και στολίδια σε κάθε γωνιά του τοίχου. Και, φυσικά κατά την άφιξή σας σας περιμένει ένα δώρο από τον Αη Βασίλη.


Ακολουθήστε μας και στο instagram




Πηγή: perierga.gr



Το νέο app της Google που θα “λύσει τα χέρια” κάθε ταξιδιώτη!


Αυτά είναι τα 6 οφέλη που προσφέρουν τα ταξίδια στην υγεία μας


Έπεσε από τους καταρράκτες του Νιαγάρα αλλά δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά (video)


Οι πιο glamorous Προορισμοί της Ευρώπης!


Πτήση - θρίλερ της Ryanair: «Κόλαση» για ώρες μέσα στο αεροπλάνο


Αυτή είναι η καλύτερη χώρα για να ζει και να εργάζεται κάποιος


Έλιωσαν τα φανάρια στο Κουβέιτ από την θερμοκρασία! Απίστευτο!


Ντουμπάι: 63 βαθμούς Κελσίου και τα δέντρα αρχίζουν να καίγονται μόνα τους! (ΒΙΝΤΕΟ) !!!



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Δεν υπάρχουν σχόλια